Radu, in buna parte ai dreptate in ceea ce spui, dar cred in continuare ca totusi esti de parere ca AM-ul e un fel de singura solutie, si trebuie scos din mocirla cumva...
Ce incerc sa subliniez e faptul ca daca cei de la AM nu sunt dispusi sa faca singurei ceva (si se pare ca nu prea sunt, cauzele au fost explicate), am extrem de mari indoieli ca mail-urile, rugamintile, propunerile, vor aduce vre-o imbunatatire... Ce poate aduce o schimbare in AM? O schimbare de mentalitate, da. O schimbare de proprietar, da...

Dar cred ca mai degraba se schimba un proprietar, sau apare o ALTA revista decat sa reuseasca schimbarea unei mentalitati la unii oameni.
Nu-i problema ca AM nu stie ce vrem. Sa fim seriosi, Radu... Se stie foarte, foarte, bine acolo ce se cere. Problema e ca ei scot o revista cu un efort minim, daca ar putea sa se scoata singura, ar fi cei mai fericiti... Problema e ca nu-s dispusi sa faca un efort, e mai simplu sa traduca... Asta cum o schimbi?
Ce ti-a zis 109 e o realitate. "N-ai cu cine discuta", "Cine sa faca?". Ai raspunsuri rezonabile la asta, referitor la AM? De discutat chiar n-ai cu cine (si au incercat destui, Max, Z-Mare, plus probabil multi altii), iar la "cine sa faca", ce-ar fi de spus? Ei? Pe naiba, uita... Noi? Munca patriotica pentru cineva cu o atitudine de genul celor de la AM nu e idealul nimanui cred... Si nu e de condamnat asta.
Apropos, bestial Hurri-ul, ai mana excelenta... Astept sa-l vad terminat, o sa arate super.