Forum Machete,Modelism,Hobby: Cumpar macheta Boeing X32 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cumpar macheta Boeing X32

#1 Useril este offline   optyqus 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 15-February 09

Postat 16 February 2009 - 06:58 PM

Are cineva acest model? montat sau nemontat (preferabil a doua varianta), la scarile 1/72 sau, preferabil 1/48, orice firma. Platesc oricat.

#2 Useril este offline   ovichelu 

• Membru senior
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 26-January 09
  • Interests:Romanian Air Force in World War ll

Postat 16 February 2009 - 07:14 PM

Dar ai cautat macheta pe la magazinele virtuale? :whistle: Parcmodels.ro hobbyx.ro sau machete.ro
Daca o vrei ai aici si un link la unul din magazine : http://www.machete.ro/cauta.php?cauta=x+32...x=&go=Cauta :friends: Si sa stii ca la Olaf e ami ieftin asta numa ca sa te convingi da si un ochu aici : http://www.revell.ro...hp?prod=1010110

Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 16 February 2009 - 07:17 PM

#3 Useril este offline   optyqus 

• Membru deplin
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 15-February 09

Postat 18 February 2009 - 11:01 AM

Am cautat pe majoritatea adreselelor (mersi pt info) si n-am gasit la scara 1/48, iar pretul uneia la scara 1/72 (adica vreo 70 lei) mi se pare exagerat.

#4 Useril este offline   MiG 

• Membru senior
  • Postari: 827
  • Inregistrat: 19-January 05

Postat 18 February 2009 - 12:35 PM

Nu vreau sa te supar..dar imi aduci aminte de un tip care urca pe munte spunand ca ar da absolut oricat oricat pt. o bere sau un suc rece. Si cand a ajuns la bufetul de la cota a inceput sa se oripileze ca doza de bere era 4 lei in loc de 3 lei ca in oras :)). Revenind...kit la 1/48 de x-32 nu vei gasi pentru ca nu exista, cel mult din rasina sau vacform la preturi astronomice. Cu ani in urma Italeri scotea un x-32 la 1/72 cam la 24-28 de lei...nu stiu daca era aceeasi matrita cu Revell, cu siguranta insa are decaluri mai bune. Luand in considerare ca avionul real e un capitol incheiat (nu va fi bagat in productie, nici nu e un avion important in istoria aviatiei) cel mai probabil nu va mai fi bagat in productie de vreun fabricant. Asta inseamna ca daca il vrei cu adevarat kitul Revell (scump sau nescump) e probabil ultimul tren.

Aceasta postare a fost editata de MiG: 18 February 2009 - 12:36 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi