Cateva mici chestii cum ar fi o raceala, niste probleme de familie si faptul ca mi-am uitat camera foto intr-o vizita, m-au impiedicat sa postez tot ceea ce imi propusesem pentru luna trecuta care a avut ca topic seturi incluzand tunuri germane din WWII si servantii lor. Din acest motiv, m-am hotarat ca si luna aceasta sa pastrez acelasi topic, deci inca o gasca de tunuri si o droaie de soldati isi vor face aparitia pe aici. In plus, vor mai fi si doua seturi diferite de topic, asa ca bonus.. ..
Dupa ce am terminat seria de tunuri de la HaT, este randul alteia la fel de proaste si care vine de la MAC Distribution.
Imi place foarte mult aceasta companie si am cam toate kit-urile lor privind armata germana, dar in materie de figurine au mari probleme, matrita varza care a facut praf soldatii...
O culee identica de figurine se gaseste atat in setul cu PaK36 cat si in cel cu PaK 38. In vederea unei cat mai bune imagini despre aceste figurine, am decis ca intr-un set sa nu le acopar greselile, pictandu-l asa cum este, iar cu celalalt sa fac conversii utilizand parti ale corpului, arme si echipament de la Preiser plus mici scratch-build-uri.
Am facut si un soldat ranit, acesta fiind conversia mea preferata de aici, tanand cont de calitatea jalnica, nu am avut mila de el....
Am asamblat si pictat si tunul din moment ce intentionez sa il folosesc, cu toate ca este destul de slab d.p.d.v. al detaliilor. Ultima imagine prezinta tunul manevrat de servanti luati din kitul de la Pegasus Hobbies - IG18 gun, se potrivesc f. bine si cu acest tun....
Desi tinta recenziei sunt figurinele, cei care doresc sa o citeasca, poate vor afla cateva lucruri interesante si despre tun.
O puteti citi aici:
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29
Cristian Florescu
POZITII STANDARD
CONVERSII
REF PRIVIND MARIMEA
TUNUL
KIT-UL
POZITIILE STANDARD CU TUNUL
IMAGINI BONUS
RANITUL (MORTAL)
TUNUL CU SERVANTII DIN SETUL PEGASUS HOBBIES IG18 CREW