Forum Machete,Modelism,Hobby: Cartoniada editia aII-a - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cartoniada editia aII-a Concurs de modele din carton

#1 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 02 February 2009 - 10:18 AM

Dupa ce anul trecut forumul modelism.info.ro au debutat cu un concurs de modele din carton cu premii constand in kituri, iata ca prietenii nostrii revin cu editia a II-a a Catoniadei.
Am preluat anuntul si regulamentul de pe forumul lor

Vezi postareaDragosP, la Feb 1 2009, 05:52 PM, a spus:

Dragi tovarasi si "pretini" cum spunea un ilustru conducator , va invit la a doua editie a Cartoniadei , concurs de machete din carton.

Regulament general:

Inscriere:
1. Se pot inscrie membrii forumului, moderatorii;
2. Participarea nu este conditionata de taxe sau alte cheltuieli ascunse;
3. Datele personale nu sunt necesare la inscriere;

Regulament participanti:
1. Poate fi inscris in concurs orice model ( din orice categorie: aviatie, vehicule terestre, navale, sci-fi, arhitectura, animale, etc ) gratuit ce e disponibil pe un site functional ( pentru a evita prebleme gen copyright., eventual o validare de catre moderator ) sau comercial , caz in care concurentul trebuie sa faca dovada ca detine originalul prin postarea pozelor cu revista.;
2. sunt acceptate si fisierele video postate pe youtube sau alte directoare video asemanatoare, dar nu mai mult de 2 pentru fiecare model ales;
3. rezolutia minima acceptata pentru poze este 640/480
4. Modelului ii poate fi schimbata scara dar acest lucru trebuie anuntat.
5. Modelul poate fi recolorat
6. este interzisa folosirea altor materiale decat cartonul/hartiei cu exceptia folosirii plasticului transparent pentru parbrize/cupole; etc. si a celor specificate in designul original;
7. Nu sunt permise incadrarea machetelor in diorame cu exceptia machetelor care reprezinta diorame din carton.
8. Pentru intrarea in posesie a premiilor acordate acestui concurs sunt necesare datele personale ale castigatorilor, acestea vor fi transmise organizatorilor prin mesaj privat, evitand astfel postarea datelor public.

Desfasurator concurs:
1. Inscrierea in concurs are loc in perioada 2-14 februarie, inclusiv, prin deschiderea unui topic in care va fi prezentata constructia modelului si postarea in topical principal al concursului a :
- Modelul ce va fi construit
- Link-ul cu site –ul de unde a fost descarcat
- Link cu topicul unde se va prezenta constructia ( cu o poza a modelului printat ), topicul trebuie sa fie in sub-forumul "Machete din carton"
2. Pe perioada desfasurarii concursului (15 februarie-3 aprilie, ora 23,59, ora Bucurestiului) participantii au obligatia sa prezinte constructia prin postarea pozelor cu etapele constructiei ( in conditiile de la pct 2 si 3 Regulament participanti )
3. Nu se vor accepta si vor fi sterse pozele postate inainte sau dupa data anuntata;
4. In perioada 4-5 aprilie ora 23,59 cei care au finalizat modelele alese vor posta 6 pana la 12 poze cu modelul in stadiul final, pot fi insotite si de maxim 2 fisiere video, in topicul dedicat - Modele pentru vot;
5. perioada dedicata votarii modelelor este 6-12 aprilie, nu este permisa postarea in aceasta perioada; ATENTIE! Membri au dreptul sa voteze o singura data , nu vor fi acceptate voturile multiple de pe acelasi IP.


Obligatii modelism.info:
1. modelism.info isi asuma responsabilitatea de gazda;
2. in cazul in care din motive tehnice concursul nu se poate desfasura in conditii bune, concursul va fi reluat fara a prejudicia munca celor inscrisi.

Premierea concursului:
1. premierea se va face pentru locurile de la 1 la 6 inclusiv, in caz de egalitate concurentii vor trebui sa se inteleaga intre ei in privinta premiului, in cazul in care vor fi mai mult de 6 finalisti premiile se vor suplimenta in momentul in care acestia trec de faza de constructie si intra in etapa de vot.
2. premiile se vor impartii dupa cum urmeaza: ocupantul locului 1 alege unul din cele 6 premii, ocupantul locului 2 alege din cele 5 premii ramase dupa cel adjudecat de locul 1, pentru locurile urmatoare se aplica aceeasi regula, locul 6 intra in posesia premiul ramas dupa cele adjudecate deja de pozitiile de la 1 la 5.
3. alaturi de premiul acordat se mai adauga tricou+insigna inscriptionate cu modelism.info.ro.

SUCCES!!!


http://modelism.info.ro/forum/index.php?sh...&#entry8983

Sunt invitati sa participe si de pe forumul nostru, toti cei care doresc .

Bafta!

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi