Pagina 1 din 1
colectia mea (cararam 1/72)
Postat 01 February 2009 - 06:12 PM
Salut!sunt nou pe aici si m-am gandit ca nu ar fi rau sa-mi scot si eu piticii la lumina ...in colectia mea nu se afla doar machete 1/72 ci tot felul de machete la toate scariile in afara de 1/18 ..voi incepe prin a prezenta prima data cele mai bine lucrate machete 1/72
1.audi q7
ford transit(cararama 1/72)
1.audi q7
ford transit(cararama 1/72)
Postat 21 February 2009 - 04:09 PM
Modelul arata binisor, dar am sa fac si ceva ibservati ! 1. Rigleta cu patratele specifice unei masini taxi trebuia sa o desenezi separat, si nu pe model! 2. Vezi ca sunt deja la trenulete.ro accesori auto 1/87 cu acele casete cu insemne taxi, asta daca esti din B, dar daca nu, cel mai bine e sa lasi modelu fara acea caseta sau sa incerci sa faci una din plastic si daca ai o imprimanta poti face aceste semne.
P.S. celelante modele nevatatamate sunt bune, imi lipseste BMW. Eu in colectie cel mai bine stau cu VW am 17!
P.S. celelante modele nevatatamate sunt bune, imi lipseste BMW. Eu in colectie cel mai bine stau cu VW am 17!
Postat 21 February 2009 - 06:27 PM
ciprian..multumesc mult de informatii..... rigleta cu patratele nu este desenata direct pe model...este desenata separat si apoi lipita..le pot da jos foarte usor...multumesc inca o data
Aceasta postare a fost editata de tibytzu94: 21 February 2009 - 06:29 PM
Postat 23 February 2009 - 04:07 PM
Taxiul e o idee buna.
Ca sfat, tipareste tot pe hartie autocolanta subtire apoi trage o folie din cel mai subtire scotch pe care il gasesti, tai si lipesti pe masina si gata! Casuta de taxi se face relativ usor din orice bucatica de plastic pe care lipesti inscriptiile de taxi.
Ca sfat, tipareste tot pe hartie autocolanta subtire apoi trage o folie din cel mai subtire scotch pe care il gasesti, tai si lipesti pe masina si gata! Casuta de taxi se face relativ usor din orice bucatica de plastic pe care lipesti inscriptiile de taxi.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1