Forum Machete,Modelism,Hobby: PRIMA MEA TARATOARE 1/35 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PRIMA MEA TARATOARE 1/35

#1 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 01 February 2009 - 03:18 PM

Salutare.
Iata ca mi-am luat inima in dinti, dar nu prea rau ca s-ar putea sa o doara :-D , si m-am gandit sa aduc in discutie urmatoarea tema.
Acesta tema fiind faimosul tanc mediu rusesc T-34/76 (anul 1943), macheta, am achizitionat-o de la Danusmaximus si caruia ii multumesc, este facuta de Zvazda si este 1/35, din punct de vedere al detaliilor mie unu mi se par destul de bine reprezentate. Spre rusinea mea o sa postez poze cu macheta aproape terminata, insa am rugamintea sa fiti critici ptr ca din pct meu de vedere critica este constructiva.
Totodata ridic la fileu urmatoarele probleme si anume
1. mi se pare ca distanta dintre roata care vine in fata (nu stiu cum ii zice) si aparatoarea care vine peste ea mi se pare destul de mare voi ce parere aveti?
2. macheta a venit cu niste scarite foarte fragile si care din pozele ce le-am gasit pe net cu acest tanc nu prea se pupa sau poate am gasit eu pozele gresite
3. majoritatea pozelor care le am cu tancul in culpa au mai multe "accesorii" si altele decat au dat ei.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCN5628.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5630.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5619.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5622.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5623.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5624.JPG
  • Imagine atasata: DSCN5627.JPG

Aceasta postare a fost editata de joccker: 01 February 2009 - 03:26 PM

#2 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 01 February 2009 - 05:45 PM

1. Roata cu pricina era roata intinzatoare. Teoretic printr-un sistem de suruburi putea sa se miste inainte si inapoi pentru a regla tensiunea senilei. As zice mai degraba ca problema este de la senila, care pare prea scurta.
2. Scarile cu pricina erau bare pentru desant. Numarul, marimea si pozitia lor a variat de la varianta la varianta si de la fabrica la fabrica.
3. Zvezda a dat doar tancul si uneltele si accesoriile cu care venea din fabrica (probabil). Pe teren acestea se pierdeau/inlocuiau/mutau si se suplimentau cu lucruri de-ale echipajului. Pentru asemenea accesorii exista companiile 'aftermarket'.

Aceasta postare a fost editata de Danu: 01 February 2009 - 05:45 PM

#3 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 01 February 2009 - 09:51 PM

Referitor la senile cam ai dreptate mi s-au parut cam scurte, dar daca zici ca roata intinzatoare se regla ptr a tensiona senila sper ca este Ok asa cum este acum.
Danu, referitor la PM-ul tau ar fi o idee buna dar de unde esti?

#4 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 03 February 2009 - 08:29 PM

Zic si eu asa, ca nu ma prea pricep, dar pe planuri rola intinzatoare e la fel de distanta. Voi ce parere aveti?

#5 Useril este offline   mardale 

• Membru deplin
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 14-April 08

Postat 03 February 2009 - 09:57 PM

Nu sunt eu foarte competent in treburi de-astea, dar poate te ajuta pozele de mai jos, iar aici o mica diorama tot cu un T34/76, din pacate nu e mentionata scara sau producatorul kitului.

http://www.gjames.co.../t34/dick1.html

Imagine postata

http://en.wikipedia.org/wiki/File:T-34-76_RB8.JPG

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de mardale: 03 February 2009 - 10:01 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi