Magazine modelism Iasi
Postat 28 January 2009 - 10:40 PM
Stie cineva daca in Carrefour -ul de la Era [Iasi] se mai gasesc kituri de machete ?
Am fost acum 2-3 saptamani si am gasit un raft cu machete , cei drept erau amestecate , unele "sifonate" , dar macar erau.Am fost acum o saptamana si am vazut ca au aranjat altfel raioanele , am gasit raionul cu machete , dar surpriza erau doar machete Auto [rafturile cam goale ] , elicoptere si avioane rc , etc.
Dupa ce m-am invartit prin Carrefour de la Era si am cautat cateva zeci de minute bune nu am gasit nimic . Intrebarea mea consta in faptul , daca stie cineva unde au mutat raftul cu kituri de machete, sau daca mai exista acel raft.
Multumiri anticipate!
Scuze daca am postat unde nu trebuie.
Postat 28 January 2009 - 11:25 PM
SomE, la 28 Jan 2009, 22:40, a spus:
Stie cineva daca in Carrefour -ul de la Era [Iasi] se mai gasesc kituri de machete ?
Am fost acum 2-3 saptamani si am gasit un raft cu machete , cei drept erau amestecate , unele "sifonate" , dar macar erau.Am fost acum o saptamana si am vazut ca au aranjat altfel raioanele , am gasit raionul cu machete , dar surpriza erau doar machete Auto [rafturile cam goale ] , elicoptere si avioane rc , etc.
Dupa ce m-am invartit prin Carrefour de la Era si am cautat cateva zeci de minute bune nu am gasit nimic . Intrebarea mea consta in faptul , daca stie cineva unde au mutat raftul cu kituri de machete, sau daca mai exista acel raft.
Multumiri anticipate!
Scuze daca am postat unde nu trebuie.
Au intrat in Panica ! (cu "P" mare de la Pavel)
)))
Postat 30 January 2009 - 10:12 AM
Am vazut zilele trecute pe revell.ro acest anunt; produsele lor ar fi disponibile in Diverta (Iulius Mall) si Carrefour (Baza 3).
M-am invartit vreo 15 min. prin Diverta dar nu am vazut pe nici un raft machete, vopsele, etc si nici pe site-ul lor nu scrie nimic. Zilele urmatoare ma duc pana in Carrefour cu acelasi scop.
As vrea sa stiu daca a vazut cineva produse Revell in cele doua magazine sau daca acest lucru este specificat doar pe site si ele nu sunt disponibile inca pe rafturi.
Postat 30 January 2009 - 06:37 PM
buha, la 30 Jan 2009, 13:31, a spus:
Inafara de Div Modelism (Podu' Ros), mai exista si alte magazine cu machete si accesorii in Iasi?
...
Salutare,
Chiar daca-i vorba "doar" despre un magazin on-line, consider indicat sa aduc aminte urmatorul lucru:
de cateva luni, www.parcmodels.ro are baza permanenta la Iasi.
Contacteaza-i si vei obtine detalii.
Ganduri bune si spor la modelit,
mack
NB - mie unul mi-ar face placere sa ne intalnim cat mai multi cu ocazia "sedintei periodice a gruparii Iasi"
Aceasta postare a fost editata de mack: 30 January 2009 - 06:39 PM
Postat 30 January 2009 - 09:30 PM
* Numai eu sunt in stare sa dau comanda online la Parc Model si sa fiu din Iasi :))
** Maine ma duc in Diverta din Iulius .
Magazine unde se mai gasesc machete in Iasi:
Div Modelism - Tot ce doresti , acolo gasesti :)
Kaufland Pacurari - Machete Auto [cam putine , dar sunt cateva modele]
Carreforu Era - Machete Auto
Majoritatea Benzinariilor [LukOil,Petrom,Omv,PetromV,Rompetrol] - Machete Auto [ o le iau saptamana asta la rand si o sa vad unde si cum se gasesc exact]
Gima Market - Se mai gasesc Machete Auto [ o sa ma duc si aici saptamana aceasta si o sa va anunt ]
Aceasta postare a fost editata de SomE: 30 January 2009 - 09:41 PM
Postat 01 February 2009 - 04:09 PM
Carrefour (Baza 3):
In capatul raionului cu jucarii (langa cutiile cu puzzle-uri), pe raftul din mijloc erau doar machete de avioane la scara mica, toate la vreo 33 ron bucata.
Diverta (Iulius Mall):
In capatul raionului cu jucarii (langa carti), pe ultimul raft de jos. Aici am gasit 2 cutii cu soldati, 2-3 blindate si vreo 2 avioane, toate la scara 1:72. Mai aveau vreo 5 tuburi de lipici, 2 seturi de pensule, 2 cutii cu vopsea acrilica si vreo 10 cu emailuri. Eu mi-am luat doar doua cutii de emailuri la 9,5 ron bucata; din fericire am gasit ceea ce cautam: negru mat.
Postat 01 February 2009 - 07:28 PM
SomE, la 1 Feb 2009, 15:29, a spus:
* am fost in diverta si nu am vazut nimik, o sa mai trec saptamana asta , cum am timp :)
Din zona Podul Ros, str. Sf. Lazar, dar nu este magazinul de pe sos. Nationala pe care-l aprovizionam cu unele machete statice
Postat 02 February 2009 - 01:22 AM
Pavel, la 1 Feb 2009, 19:28, a spus:
Pai eu pe Sf. Lazar fac cursuri de legislatie , deci daca imi ziceti o locatie mai exacta cred ca trec maine fie inainte fie dupa cursuri
Postat 10 February 2009 - 04:47 PM
@SomE: Acolo erau si multe machete auto, poti arunca o privire.
@Pavel: Pot primi si eu un PM cu locatia dumneavoastra?
Postat 10 February 2009 - 09:05 PM