Acum cateva luni am achizitionat un kit Zvezda al crucisatorului Varyag...dupa cum se poate vedea si in link-ul acesta: http://www.modellversium.de/kit/artikel.ph...p;origin=sparte
Pana acum am reusit de am terminat corpul navei si am montat tunurile principale de punte dupa care am lipit si puntea de corp. Acum va cer ajutorul in urmatorii pasi si anume:
1 - Ar trebui sa las corpul navei nevopsit sau sa vopsesc de pe acum corpul navei, puntea si tunurile ca apoi sa nu mai am probleme ???
2 - Din pozele vazute pe internet am vazut ca existe mai multe forme de vopsire a navei - verde complet, cu puntea maro (varianta din 1904) sau opera moarta alba, opera vie verde, puntile maro si cosurile galbene cu negru (varianta 1900) si am vazut ca mai exista inca o varianta, clasica, opera moarta alba, opera vie rosu, puntile maro si cosurile galbene cu negru (varianta 1896, chiar dupa lansare) - problema mea este la aceasta ultima varianta - a existat cu adevarat sau doar e opera unui alt machetist.
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 28 January 2009 - 03:11 PM