magazine cautam distribuitori
Postat 27 January 2009 - 01:37 PM
pal66, la 27 Jan 2009, 11:35, a spus:
sint reprezentant unei firme de importator de machete si accesori si cautam distribuitori, magazine din toata tara.
adressa de contact sertar.info@gmail.com
multumim pentru ajutor si mult succes tuturor
asteptam sesizari si in acest topic
Postat 29 January 2009 - 11:39 AM
in primul rind multumesc pentru atentia ce acordati topicului,dar asteptam mai multe intrebari, eventual propuneri
-de la AIRFIX importom si figuri, adica tot ce exista la firmele cu care tinem legatura
-da putem da un sprijin la o eventuala deschidere unei magazine de machete
o zi placuta in continuare
Postat 29 January 2009 - 11:54 AM
Aceasta postare a fost editata de eugen: 29 January 2009 - 11:55 AM
Postat 30 January 2009 - 07:08 PM
in cursul saptamini viitoare publicam lista mechetelor, figurinelor , dioramelor, vopsele humbrol cu preturi pentru "consumatori" (eugene) si modul de livrare a produselor (varianta temporara)
pina atunci citeva linkuri utile
aviatie
blindate
nave
Aceasta postare a fost editata de cartula: 30 January 2009 - 08:37 PM
Motiv editare: Link-uri catre material ilegal
Postat 30 January 2009 - 08:19 PM
Postat 30 January 2009 - 08:27 PM
Daca pana la postarea ta de mai sus, m-am bucurat de faptul ca mai apare cineva care manifesta un interes pentru machetismul/modelismul din Romania, link-urile pe care le-ai pus imi sugereaza cu totul altceva.
Lamureste-ma te rog si pe mine care e legatura intre
pal66, la 30 Jan 2009, 19:08, a spus:
si
pal66, la 30 Jan 2009, 19:08, a spus:
ca eu unul nu pricep. Utile la ce ?
Avand in vedere ca respectivul site cu link-ul dat de tine nu incurajeaza nici vanzarea de machete in lume (cu atat mai putin in Romania) si nici achizitionarea de lucrari din domeniile indicate, nu vad rostul link-urilor postate, raportat la titlul topicului si afirmatiile privind marcile producatoare posibil a fi importate si distribuite prin romanica.
Asa cum pertinent a intrebat Eugen care ar fi producatorii sau domeniile pe care o asa zisa firma ar trebui sa se axeze in probabila vanzare de machete in Romania, tot asa intreb eu acum :
Ce legatura are o firma gen Parc Models sau Hobbyx, sau Machete.ro cu linkurile puse de tine ?
Cei care mai circula pe prezentul forum (site) sunt in procent de 90% doar cumparatori, restul de 10% sunt cei de la care reusim (si ne bucuram ca reusim) sa ne "aprovizionam" in mare parte. Daca ai fi citit cateva topice de la "vanzari-cumparari" cu siguranta ai fi remarcat asta.
Eu unul as sugera sa iei legatura cu cei indicati mai sus (daca vrei intr-adevar sa faci ceva), nu are sens sa incurajezi si tu un "fenomen" nu demult dezbatut (tot aici pe forum) legat taman de cat suntem de buni samariteni si cat nu.
Eu unul (in nemernicia mea) sper sa nu ma fi facut inteles gresit si sa interpretezi corect ceea ce am scris.
Apreciez ca nu e cazul sa dam apa la moara mai mult decat e necesar.
Iti urez succes in aflarea unui/unor distribuitori pe aici prin romanica asta a noastra, fiind spre binele nostru, al celor cu "pasarica" machetismului.
Adi
Postat 30 January 2009 - 08:35 PM
Deja incep sa ma plictisesc sa atrag atentia pe tema asta si sa tot sterg/editez mesaje...
Postat 30 January 2009 - 08:42 PM
Postat 30 January 2009 - 08:45 PM
pal66, la 30 Jan 2009, 20:40, a spus:
Cum ar fi ... ?
Asta asa sa mai parlim nitel ca oricum viitorul acestui topic ete la "Cosul de gunoi".
Eu spre deoseboire de Cartula nu apuc sa ma plictisesc. Le sterg pur si simplu.
Astept doar sa vad cand va fi momentul.
Bafta!
Postat 03 February 2009 - 03:29 PM
ITALERI.xls (119.5K)
Numar de descarcari: 857
AIRFIX.xls (295K)
Numar de descarcari: 573
MASTERCRAFT.xls (35K)
Numar de descarcari: 499
HUMBROL.xls (166K)
Numar de descarcari: 481
RS_MODELS.xls (23K)
Numar de descarcari: 492
70% sint disponibile, lunar soseste marfa,
Postat 04 February 2009 - 01:25 PM
comenzile date pina la data de 15. vor fii livrate in cursul ultimei saptamini a lunii
comenzile date pina la sfirsitul lunii vor fii livrate in a doua saptamina luna urmatoare
livrarea se va face prin sistem ramburs cu posta romana
adaugam 7ron taxa de postare
va rog comenzile sa-mi trimiteti ca mesaj personal sau pe mail sertar.info@gmail.com
comenzile vor fii confirmate tot prin mesaj personal sau mail
multumesc!
Postat 08 February 2009 - 01:28 PM