Impresiile unui cititor
Este ideala de citit la plaja, sub soarele dogoritor si punctand incheierea unui articol cu admirarea peisajului generos (asa ca am citit-o stand, mai mult, pe burta).
Sumersibile romanesti...
Textul concentrat si fotografiile deosebite asigura o lectura placuta si utila.
Cum vopsesc ....
Deosebit de instructiv, presarat cu fotografii sugestive. Starneste invidia celor ce practica "machetism ilegalist" prin tot felul de locuri improvizate.
Madame..
Selectarea fotografiilor n-a fost tocmai fericita cu atat mai mult cu cat textul se bazeaza pe existenta unor foto ajutatoare. Corectura n-a sesizat ca autorul a fost zgarcit cu semnele de punctuatie.
Mig 29..
Arata foarte bine dar inca nu m-am incumetat sa-l parcurg.
Baronul ..
Pentru un ignorant ca mine, a constituit un subiect deosebit de interesant.
Incidentul ..
Articol consistent, usor digerabil cu informatii inedite.
Medalie...
Eu cochetand si cu numismatica am gasit lucruri interesante si informatii pretioase, desi imi pare un articol stufos comparativ cu restul.
FT-17..
Cu deosebita placere am lecturat acest articol, singurul regret fiind faptul ca nu l-am citit cu mult inainte, evitam incidentul cu "basca" ce a iritat orgoliile unui coleg de forum.
Salonul ...
SUPERB ! Mi-a redesteptat amintirile si cheful de "plimbare", influentat de aceasta stare de beatitudine n-am sa critic anumite intimitati pe care autorul le-a adus sub ochii cititorului. Insa repetarea fotografiilor din articol n-o pot trece cu vederea.
Navomodele..
Noroc cu titulatura "nu numai" ca pentru alde noi (incepatorii) lipsa unor foto ajutatoare cat si despartirea (nefericita) a paginii in doua coloane asimetrice a facut parcurgerea articolului deosebit de anevoioasa.
Unelte..
Momentan nu cochetez cu machetele de carton dar am descoperit noi tehnici cu aplicabilitate pe plastico-rasinoasele 1:35.
Verdict
Categoric continua trasa ascendenta dorita de noi toti. Calitatea grafica si informatia satioasa o plaseaza in revistele de top. Merita sa fie cumparata, citita si folosita ca material de referinta in hobby-ul enuntat de titlu.
[center]
Carcoteli[/center]
- cu circumstante atenuante
- apare prea rar
- cost destul de piperat
- fara circumstante atenuante
- greseli de corectura
- cenzura neinspirata (text si foto)
- asezarea in pagina
Carcoteala personalizata
Sesizata si cu ocazia Nr. 1, denuntata si pe viitor, ca sunt consecvent.
Aparitia in articol a numelui urmat de nick si nici macar n-a fost o regula generalizata. In viziunea mea corect este folosirea unuia dintre cele doua (nume sau nick) si in caseta redactionala gasindu-se cele doua variante (asa cum apare in caseta actualului numar). Este impresia stricta a cititorului, faptul apar si eu in acest numar n-are relevanta.
Off Topic
Rog provincia (Cta) sa gaseasca o modalitate de a-si revendica numerele 1 si 2 ale revistei, ce asteapta de mult prea mult sa fie frunzarite!