tgr, la 27 Feb 2009, 06:31, a spus:
Observarea unui lucru care nu-ti place nu cred ca are vre-o legatura cu priceperea.Aici cred ca e in functie de preferinta fiecaruia.Mie de exemplu asa mi-a placut, cu acea delimitare mai vizibila.Nu sunt singurul de altfel...o doar o chestie de gust.
Bravo! Felicitari! O lucrare care este demna de luat ca referinta!
Ai dretate. Delimitarile dau contrast si scot in evidenta detalii si daca in acest caz detaliul este intreaga fata. Sa nu iutam ca privim o figurina si nu o fotografie, desi de fapt asta facem. Intelegi ce vreau sa spun...
Iti sugerez o idee. Poate ca ar fi interesant sa prezinti subiectul cu barba de o zi sau doua. Bineinteles ca asa cum este prezentat este foarte bine - proaspat barberit... dar poate cochetezi cu ideea... pe viitor.
Poate ca ochiul meu ma insala, dar am impresia ca MG-ul sta putin cam prea pe exteriorul umarului drept... m-am uitat la figurina prezentata la inceputul topicului, lucrata de Robert Doepp, si am impresia ca MG sta mai "sus" pe umar... tu ce zici? Dar poate ma insel...
Ai incercat sa lucrezi busturi? Talentul si abilitatile tale, sunt convins, ar produce lucrari remarcabile. Eu te incurajez din tot sufletul sa incerci.