Desene de mānă - OLECO2007
Postat 28 November 2009 - 11:05 AM
Atunci cand desenam masini, n-aveam de unde sa stiu ca peste un timp anume, le voi expune pe forumuri. De aceea nu au data trecute pe desene.
Atunci cand desenam masini, n-aveam de unde sa stiu ca peste un timp anume, le voi expune pe forumuri. De aceea nu au data trecute pe desene.
Postat 27 January 2010 - 05:13 PM
OLECO, la 27 Nov 2009, 09:38, a spus:
Uitasem sa mai postez si aici
146) DACIA ZX Prototip
146) DACIA ZX Prototip
Fara suparare asta nu este un concept de dacia ci o reproducere fidela dupa peugeot 405 cu mici modificari la dimensiunea farurilor, a lampilor spate si a semnalizatoarelor fata
Aceasta postare a fost editata de cobra_00711: 27 January 2010 - 05:15 PM
Postat 28 January 2010 - 03:21 PM
Baieti, dar unde a-ti vazut pe strazile noastre, TIR, cu trailerul drept, ca mie mi se pare ca toate stau stramb pe strada. Deci desenele coincid cu realitatea
P.S. In functie de cum tii aparatul pe foaie, exista riscul ca poza sa iasa deformata, ca in cazurile pe care le "dezbateti" mai sus.
Exemplu, doua linii perfect paralele, pozate usor inclinat, fac ochiul sa creada ca ele se vor intersecta undeva.
P.S. 2 Faine camioanele ;) sper ca nu te-a deranjat gluma de mai sus :D
P.S. In functie de cum tii aparatul pe foaie, exista riscul ca poza sa iasa deformata, ca in cazurile pe care le "dezbateti" mai sus.
Exemplu, doua linii perfect paralele, pozate usor inclinat, fac ochiul sa creada ca ele se vor intersecta undeva.
P.S. 2 Faine camioanele ;) sper ca nu te-a deranjat gluma de mai sus :D