Desene de mānă - OLECO2007
Postat 15 July 2009 - 11:27 AM
Nu OLECO,in prezent putem vorbi de design retro sau clasic daca ne raportam la anii 70,dar atunci era un design nou,in mod natural lucrurile evolueaza,chiar daca unele masini pastreaza o line clasica,cel mai bun exemplu este Porsche,pastreaza in linii mari acelasi design fiind actualizat pe parcurs !
Postat 15 July 2009 - 12:00 PM
Nu ma refeream neaparat la masinile americane, dar francezii si englezii, construiau si in anii '70 masini ce aduceau aminte de anii '55-'60 in ceea ce priveste designul
Pai PORSCHE a pastrat linia clasica in special la modelul 911 pentru ca a vazut ca are succes la public. Daca a iesit din "tiparul 911" a dat chix, vezi 924, 928, 959 etc
In fine...
Decapotabila arata chiar bine si ti-a iesit o linie frumoasa
Pai PORSCHE a pastrat linia clasica in special la modelul 911 pentru ca a vazut ca are succes la public. Daca a iesit din "tiparul 911" a dat chix, vezi 924, 928, 959 etc
In fine...
Decapotabila arata chiar bine si ti-a iesit o linie frumoasa
Aceasta postare a fost editata de OLECO: 15 July 2009 - 12:03 PM
Postat 16 July 2009 - 08:34 AM
Mai baieti, eu am o propunere! Hai sa ne reapucam de desenat, macar pentru o tema data pe care o sa o stabilim noi trei... Un singur desen... Vad ca vorbeati de Beetle, masini americane, hai sa cautam ceva si sa facem cate un desen. Ce ziceti? Daca da spuneti si o tema, sau daca vrea cineva sa ne ajute... sa stabileasca o tema. Ar fi interesant sa vedem 3 variatiuni pe aceeasi tema...
Postat 16 July 2009 - 04:01 PM
Imi place ca esti perseverent dar chiar crezi ca reusesti sa ne convingi sa incepem sa desenam?
Axor, n-are timp, eu n-am timp ca-s prins cu serviciul si machetele... asa ca n-ai prins o perioda fasta
Daca vrei... peste un timp incearca iar si poate reusesti sa ne convingi
Axor, n-are timp, eu n-am timp ca-s prins cu serviciul si machetele... asa ca n-ai prins o perioda fasta
Daca vrei... peste un timp incearca iar si poate reusesti sa ne convingi