Desene de mānă - OLECO2007
Postat 14 July 2009 - 07:17 PM
Multumesc mult pentru aprecieri dar sa nu exageram totusi
Desenez cum simt,sau mai bine zis desenam,daca am ceva talent este clar neslefuit,sti vorba:1% talent 99% munca pentru pretentiile mele sunt multumit de rezultate,se poate si mai bine!
Spor si mai prezinta-ne si tu cate ceva
Desenez cum simt,sau mai bine zis desenam,daca am ceva talent este clar neslefuit,sti vorba:1% talent 99% munca pentru pretentiile mele sunt multumit de rezultate,se poate si mai bine!
Spor si mai prezinta-ne si tu cate ceva
Postat 14 July 2009 - 08:33 PM
axor, la 14 Jul 2009, 14:13, a spus:
Man,ca linie si pe mine ma duce cu gandul la un concept Citroen,insa nu stiu care,am tot caut pe net si nu am gasit nimic.
Sti cum se numea concept-ul?Asta ar restrange mult aria de cautare,nu de alta dar chiar vreau sa ma edific!
Sti cum se numea concept-ul?Asta ar restrange mult aria de cautare,nu de alta dar chiar vreau sa ma edific!
Nu mai stiu cum se numea conceptul si nici site-ul dar tin minte ca dadusem de acel concept acum vreo 3 ani.
Ultimul desen, cel cu 6 roti este tare frumos
Privit din fata spre spate, seamana cu VW Beetle
<<<>>>
132) FERRARI 521 TB
Aceasta postare a fost editata de OLECO: 14 July 2009 - 08:36 PM
Postat 14 July 2009 - 09:35 PM
Presupun ca nu era cazul,din ratiuni economice,la inceputuri ''broscuta'' se voia a fi masina poprului,adica o masina ieftina,costuri de productie cat mai mici.
Varianta modera este o reeditare a vechiului Beetle si s-a dorit pastratrea in linii mari a design-ului.Aceasta este teoria mea,acum nu stiu cat de corecta.
Inca o abordare retro
Varianta modera este o reeditare a vechiului Beetle si s-a dorit pastratrea in linii mari a design-ului.Aceasta este teoria mea,acum nu stiu cat de corecta.
Inca o abordare retro
Aceasta postare a fost editata de axor: 14 July 2009 - 09:36 PM