Pagina 1 din 1
Paint spray gun
Postat 20 January 2009 - 11:07 AM
Pretul era de 45 ron, dar am negociat la 43 ron. Cred ca-mi v-a fi util deoarece lucrez machete la scara 1/24 [am si aerograf], si unde mai pun ca-mi este util in casa.
De compresor nu-mi este frica, eu le construiesc .
viopa, la 20 Jan 2009, 11:05, a spus:
Pretul era de 45 ron, dar am negociat la 43 ron. Cred ca-mi v-a fi util deoarece lucrez machete la scara 1/24 [am si aerograf], si unde mai pun ca-mi este util in casa.
De compresor nu-mi este frica, eu le construiesc .
Postat 20 January 2009 - 11:21 AM
Multumesc! Ce este sau unde este Oserul din Tg. Mures??
Cred si eu ca pentru machete auto la scare 1/24 este bun. Un aerograf cu diuza de 0,3 mm cum am eu nu este chiar ideal pentru vopsit astfel de machete. Modelisti avansati din SUA si Japonia folosesc aerografe cu diuza de 0,5 si mi-au spus ca rezultatele sunt mult mai bune... Singurul lucru care ma "deranjeaza" la pistolul asta este ca are cupa mare, desigur pentru scopul pentru care l-as folosii eu.
Cred si eu ca pentru machete auto la scare 1/24 este bun. Un aerograf cu diuza de 0,3 mm cum am eu nu este chiar ideal pentru vopsit astfel de machete. Modelisti avansati din SUA si Japonia folosesc aerografe cu diuza de 0,5 si mi-au spus ca rezultatele sunt mult mai bune... Singurul lucru care ma "deranjeaza" la pistolul asta este ca are cupa mare, desigur pentru scopul pentru care l-as folosii eu.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 20 January 2009 - 11:24 AM
Postat 21 March 2009 - 01:03 PM
viopa, la 18 Jan 2009, 19:13, a spus:
La vizita din Oserul din Tg. Mures am mai cumparat si un pistolet pentru vopsit. Diuza este de 0,5 mm; capacitatea cupei este de 200 cc .
Buna, imi poti da si mie, te rog, adresa si nr. de tel de unde ai cumparat pistoletul? Stii cumva daca se poate folosi si pt. zugravit? Multumesc.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1