Cumpar machete Skoda la scara 1/43!!!
Ma interesaza urmatoarele modele:
Skoda Popular Sport Monte Carlo (1935). Producator Abrex.
Skoda Fabia Sedan. Producator: Kaden.
Pagina 1 din 1
Cumpar machete Skoda la scara 1/43!!!
Postat 19 January 2009 - 01:41 PM
Salut!
Skoda Popular MC imi aduc aminte ca o aveau in decembrie la Porsche Bucuresti Aviatiei . Da un telefon si insista, cei de acolo se mai amuza cand intrebi de mini-modele auto!
Skoda Popular MC imi aduc aminte ca o aveau in decembrie la Porsche Bucuresti Aviatiei . Da un telefon si insista, cei de acolo se mai amuza cand intrebi de mini-modele auto!
Postat 19 January 2009 - 07:43 PM
AdyAero, la 19 Jan 2009, 13:41, a spus:
Salut!
Mersi ptr. informatii AdyAero!
Problema e ca eu nu sunt din capitala... si nu cred ca cei de la reprezentanta imi vom trimite macheta prin posta...
Ma intereseaza si alte modele, dar cele mai sus mentionate in mode special! Astept oferte!
Postat 13 March 2009 - 03:24 PM
specti, la 19 Jan 2009, 19:43, a spus:
Mersi ptr. informatii AdyAero!
Problema e ca eu nu sunt din capitala... si nu cred ca cei de la reprezentanta imi vom trimite macheta prin posta...
Ma intereseaza si alte modele, dar cele mai sus mentionate in mode special! Astept oferte!
Popular Sport nu am (inca).
Kaden nu am (inca).
Petru restul, dupa cum, probabil, deja ai aflat: http://www.raftulcuj...chete_Skoda.htm
- ← Cumpar modele Ferrari 1:18
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- [VAND] sau [SCHIMB] maserati 3200 gt rosu →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1