IAŞI- intalnirea din ianuarie ultima duminica a lunii
Postat 16 January 2009 - 08:34 PM
aviatie, la 16 Jan 2009, 20:09, a spus:
Cu locatia sunt de acord dar cu ziua mai putin,nu am putea simbata 24 ian.Cu scuzele de rigoare eu lipsesc fiind la serviciu.
Am crezut ca este mai bine duminica, pentru ca unii care nu au un servici , muncesc si sambata sau, chiar daca au servici, sambata mai scutura covorul, merg la cumparaturi ...
Alte propuneri?
Postat 20 January 2009 - 07:21 PM
La ultima discutie (care de fapt a fost mai mult spontana decat programata) ne gandeam sa facem intalnirea in a 4-a duminica a lunii...luna asta a picat pe 25. Ne-am gandit ca ar fi mai bine sa aibe o oarecare regularitate aceste intalniri pentru ca astfel oamenii vor putea sa isi programeze din timp. In plus cei care nu vor putea veni intr-o luna vor sti ca se va tine intalnire luna cealalata si asa mai departe.
Aceasta postare a fost editata de MiG: 20 January 2009 - 07:22 PM
Postat 04 February 2009 - 08:54 PM
Maine voi fi la Iasi si revin in Bucuresti in cursul zilei de vineri asa ca maine seara sigur ma voi plictisi de unul singur si ma gandeam ca poate mai vrea careva sa se plictiseasca cu mine la Corso.
Ora 19 mi se pare o ora ok desi eu voi putea chiar mai devreme.
Bafta!
Bafta!
Postat 04 February 2009 - 09:00 PM
crios, la 4 Feb 2009, 20:54, a spus:
Maine voi fi la Iasi si revin in Bucuresti in cursul zilei de vineri asa ca maine seara sigur ma voi plictisi de unul singur si ma gandeam ca poate mai vrea careva sa se plictiseasca cu mine la Corso.
Bafta!
Bafta!
Vodca NEMIROFF oricum s-a terminat, ne vedem la o bere
19:00 - Corso