Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 HaT-German PaK 40 Anti-tank Gun - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 HaT-German PaK 40 Anti-tank Gun Img si Link Reveiw Engleza

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 15 January 2009 - 11:44 AM

In domemeniul seturilor de figurine 1/72 avand ca subiect Armata Germana in WWII, 2008 poate fi apreciat ca fiind anul seturilor care includ tunuri si servantii lor, nu numai numarul mare de seturi avand acest subiect, dar si faptul ca probabil cel mai bun set a fost lansat tot in acest domeniu conducand la acesta concluzie. Precedate de setul de la Italeri PaK40 and crew realizat in ultima parte a lui 2007, in 2008 au fost lansate 7 seeturi mass production sets incluzand figurine si tunuri. Nici un alt subiec privind Armata Germana la scara 1/72 nu a beneficiat de o astfel de atentie anul trecut, HaT realizand 4 seturi, 2 venind de la MAC Distribution (ambele seturi au aceleasi figurine, doar tunul difera) iar Pegasus Hobbies a lansat pe piata excelentul IG18 gun & crews.

Tinand cont de aceste lucruri, am decis ca luna aceasta sa incerc sa fac recenzia tuturor seturilor anterior mentionate, deci tematica lunii va fi seturi incluzand tunuri si servanti.

Sper sa va placa subiectul si modul in care am pictat figurinele, primul in serie fiind setul de la HaT PaK40, urmat de restul seturilor de la acelasi producator.

Trebuie precizat ca aceste seturi sunt adresate in special wargamer-rilor si colectionarilor, deci nu va asteptati la figurine spectaculoase, chiar daca m-am chinuit sa le pictez cat mai bine. Tunurile nu sunt pictate intrucat nu le voi folosi, le-am asamblat doar pentru prezentare.

Pentru cei ce doresc sa citeasca recenzia, o pot face aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata