machete in actiune o altfel de prezentare
Postat 20 January 2009 - 06:31 PM
Postat 06 February 2009 - 11:01 AM
Imaginile sunt realizate cu un talent deosebit dupa parerea mea, nu are sens sa cautam o echivalenta reala (cum se cere in modelism) pentru ca este vorba de arta. Este un gen special de incadrare al unei machete, din punct de vedere al graficii pe calculator, care difera mult de fotografia de catalog sau de prezentare a unei machete.
Rezultatele sunt deosebite, felicitari .
Am o curiozitate (intrebare):
de ce ai optat pentru folosirea unor machete reale la realizarea fotografiilor, si nu ai folosit imagini?
Este o intrebare pusa de un necunoscator in domeniu, asa ca daca este o cerinta a utilizarii aplicatiei Photoshop, scuze pentru ignoranta.
Rezultatele sunt deosebite, felicitari .
de ce ai optat pentru folosirea unor machete reale la realizarea fotografiilor, si nu ai folosit imagini?
Este o intrebare pusa de un necunoscator in domeniu, asa ca daca este o cerinta a utilizarii aplicatiei Photoshop, scuze pentru ignoranta.
Postat 06 February 2009 - 02:06 PM
stageexp, la 6 Feb 2009, 11:01, a spus:
Banuiala mea de novice: o macheta va avea intotdeauna volum. Chiar daca acum grafica pe calculator a ajuns incredibil de departe, senzatia de volum si umbrele unei machete reale cred ca sunt mult mai realiste decat cele generate electronic.
©parerea mea :D
Postat 06 February 2009 - 04:06 PM
VIPER, la 6 Feb 2009, 14:06, a spus:
Chiar daca acum grafica pe calculator a ajuns incredibil de departe, senzatia de volum si umbrele unei machete reale cred ca sunt mult mai realiste decat cele generate electronic.
Not quite...
Ii este mai simplu asa...cu machete.Oricat de bine realizata ar fi o macheta, un model computer generated va fi mereu mai bun(depinde si de artist normal).
Citeaza
Sincer, ma indoiesc, in special la capitolul lumini/umbre etc
Programele au module care creaza umbrele cu o exactitate de 100%, dar se pot adauga altele cu lumini mai bune daca nu-ti place ce face programul "X".E fizica pura...simuleaza cum cad razele si apoi le reflecta etc.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 06 February 2009 - 04:23 PM