Forum Machete,Modelism,Hobby: Wurger - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Wurger Calin Ungureanu

#1 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 13 January 2009 - 10:29 AM

In 1968 de plictiseala, mama a pacatuit.
Ca urmare in primele zile ale lui 1969 mi-am croit drum spre lumina eu. Nu mi-am dat seama de atunci (precum altii) daca sunt sau nu machetist.
Am inceput cu "caoboi si indieni" si masinute din acelasi plastic de.....5 lei parca.
Ulterior tren electric pe 12, si avioane Mikro de care eram mereu dezamagit ca nu aveau geamuri.
Primele kituri "adevarate", - Crucisatorul ABPOPA (citit ca atare - si corectat de tata peste ceafa) si MIG 21 argintiu cu toate decalurile puse.
Ulterior tatal unui prieten bun ne-a adus de "afara" 4 cutii de soldati Airfix 1/72.....Am facut ca taranu' cu girafa.
De la 15 la 26 de ani am avut alte ocupatii din cele mai diverse, printre care si caini.....In sensul de crescut si ingrijit caini.
In parcul Bazilescu m-am intalnit cu un alt proprietar de 4ped care dintr-una intr-alta mi-a aratat niste machete vechi pe care voia sa le arunce. 1 FW 190A Revell, un Me 262 Heller si un Me 110 Matchbox. Le-a aruncat la mine unde au fost vopsite cu culori de ulei pentru pictura dupa modelul de pe cutie. Am fost asa laudat (cu buna stiinta) incat saptamana viitoare imi cautam kit-uri....In 97 se gaseau relativ rar. Cand am dat de Me 262 Smer cu superdecal si fotoetch am avut un alt soc.
De atunci am inceput sa-mi umplu camera de flacau cu machete si mama nu a mai intrat acolo decat foarte rar.
Ulterior m-am cam insurat si cu toate ca am pus conditia sa fiu primit cu tot cu noua afectiune, la care s-a raspuns "mmmmdeah". Ulterior a aparut si "Miniwurger" sau "minihaos" cum e cunoscut in familie (mai jos cu galactica in brate).
Momental fac de toate de la nave cosmice fantastice la figurine reprezenand indivizi din negura istoriei si trecand prin vapoare, submarine, tancuri, camioane si avioane, ceea ce puteti vedea si aici. Si uneori mai adorm la masa de lucru...

http://s223.photobuc...196/stosser_69/

Eu, asa cum ma stiti. Inspre a va usura identificarea tintei rosiilor la intalniri.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: flori_si_culori_023.jpg
  • Imagine atasata: doi_craciuni_si_un_ren_planor.jpg
  • Imagine atasata: domestic_002.jpg
  • Imagine atasata: renul.jpg
  • Imagine atasata: the_look.jpg

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 16 January 2009 - 12:39 AM

Hm, ai postat gresit.
Rog Adminul sa stearga postarile.
Batrane o sa-ti raspund pe mail sau PM (persoanl Message) aici.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi