crios, la 8 Mar 2010, 11:05, a spus:
Ceea ce este foarte interesant in toata treaba asta este ca am fost si sunt de-acord cu protestul si ce a vrut sa transmita el si initiatorul. N-am fost de acord cu modul ambiguu de aplicare si modalitatile idioate in care poate fi interpretat asa ca protestul a devenit atac asupra echipei de administrare cu denaturari voite ale realitatii si cu jigniri la adresa mea si a lui Gabii.
De altfel distinsul martir continua sa ne jigneasca gratuit si in afara forumului.
Cu respect spun Marhaba: nu te-am jignit niciodata nici pe tine si nici pe altcineva si nici n-am s-o fac indiferent cate provocari de gen ai sa-mi arunci pe mai departe.
Bafta!
Draga
crios (moderatorul) am recitit de sase ori topicul buclucas (recunosc, a fost foarte greu) nu am gasit nimic grav, este reactia belicoas-exagerata a unora "cu cutitul la os", deduc ca au existat si abordari prin sms, pm, email, zvoneri si raspandaci...asta n-are legatura cu forumul...asa vad eu lucrurile (cine vrea sa ma
sa utilizeze PM, conform regulament este aparat...sau poate sa vina pe litoral, ca nu dau replica pe...forum).
Si alt aspect
crios-
moderator-C.Marin..sunt trei persoane distincte.
crios- coleg de forum si-a facut un "nume" prin munca si realizari
moderator- politie (ca asta-i fisa postului), mama & tata nostru (am o relatie superbenga cu copii mei dar sunt sigur ca exista secrete stiute doar de anturaj, unchi si altii.. "m-a trimis batranul sa duc gunoiul, F.K)
Cristian Marin...asta-i cu servici, familie, etc. nu cred ca aveam sansa sa-l cunosc daca nu era
crios cu initiativa.
Asa de prost sa fiu sa constat, dupa mai bine de sase ani, ca ma ghidam dupa o harta eronata ?