Forum Machete,Modelism,Hobby: Cristian Marin - Crios - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cristian Marin - Crios

#21 Useril este offline   Emil_A 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 204
  • Inregistrat: 15-March 09
  • Interests:Fotografie / Modelism

Postat 06 March 2010 - 06:23 PM

Ai sa razi... dar si eu am facut.... aveam 6 ani ... erau praf machetele... din nefericire si acum sunt la acelasi nivel :bang:

E totusi un hobby pe viata si speram sa prind niste kituri la un pret bun... mai ales daca un greu se retrage...

Ar trebui sa imi cer scuze....

Aceasta postare a fost editata de BOOBY: 06 March 2010 - 06:30 PM

#22 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 06 March 2010 - 08:10 PM

Vezi postareaClaudiu, la 6 Mar 2010, 14:57, a spus:

Frate,am ajuns sa fiu de acord cu tine si sa-ti dau dreptate din acest motiv te rog NU RENUNTA!
Sint foarte multe motive ,pentru care te rog acest lucru.

Traiesc cu speranta ca-ti dai seama ca fratele crios "se jerfeste" pentru mine, pentru tine, ptr.X, Y etc.

Aceasta postare a fost editata de alexie: 06 March 2010 - 08:11 PM

#23 Useril este offline   gabriel chelaru 

• Membru senior
  • Postari: 506
  • Inregistrat: 21-February 07
  • Interests:Aviatie, Motociclism, Istorie, Bizantinologie, Muzica

Postat 06 March 2010 - 08:58 PM

eu totusi imi doresc din tot sufletul ca sa fie doar o kestie de moment...sincer! iar pensionarea e deobicei de la 65 de ani :bang: glumesc master crios, dar chiar e pacat!

#24 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 06 March 2010 - 09:21 PM

Drept sa va spun eu sunt mai nou pe forumul asta dar nu si in ale modelismului.Datorita acestui forum am aflat multe despre tehnicile folosite si altele.Regret sa vad ca exista si disensiuni care din pacate duc la astfel de decizii...Pacat.

#25 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 06 March 2010 - 09:31 PM

Vezi postareaalexie, la 6 Mar 2010, 20:10, a spus:

Traiesc cu speranta ca-ti dai seama ca fratele crios "se jerfeste" pentru mine, pentru tine, ptr.X, Y etc.

:blink: Nu ma jerfesc de loc. Dimpotriva!
Tu, care ai avut ocazia sa vezi cum arata partea de admin a forumului cu zecile de pagini sterse si sutele de postari mazilite, cu userii trecuti pe bara pe peroade nedeterminate, intelegi mult mai bine ca va fi o placere sa stau pe margine si sa chibitez. :bang:
Ceea ce jerfesc cu adevarat sunt anii de munca de pe acest forum si din afara lui, dar nu-i bai.
Eu sa fiu sanatos!

Bafta!

#26 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 07 March 2010 - 10:51 AM

Crios,
Nu stiu ce te-a determinat sa te retragi. Nu te cunosc si nu vreau sa cunosc motive, lumea e prea plina de rahat ca sa mai si scormonim in el!
Din cate am vazut pana acum, faci parte din categoria in care sunt si eu - dinozaurii modelismului! Adica aia care au inceput sa faca modelism atunci cand o fotografie era valoroasa iar un cutter era scula de prima mana! Cand ne chinuiam o gramada de cunoscuti si chiar prieteni sa facem rost de un plan decent si sa il imbunatatim.
Ai dreptate, modelismul nu a aparut odata cu google si nu se va sfarsi prin plecarea de undeva. Modelismul este o chestie de suflet - in fapt este o exprimare a dorintei de a te simti bine impreuna cu tine! Sincer, nu ma mira ca ai/ai avut si preocupari muzicale, sunt chestii inrudite!
Orice ai decide - multa bafta, sanatate si toate bune pe viitor - si hai sa-ti spun ce mi-a spus mie un medic militar, la Rovinari, in 1984, cand ma plangeam ca am fost trimis la mina "Baiete, orice sut in cur e un pas inainte!".

#27 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12660
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 07 March 2010 - 11:52 AM

Pacat.

#28 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 07 March 2010 - 03:11 PM

FRATILOR, DESTEPTAREA ! ESTE VALABIL PENTRU TOATA LUMEA.
Ce Dumnezeu, trebuie sa le punem pe toate la ficat?
Stiu ca va este greu si ca v-ati saturat sa vedeti si auziti tot felul de mojicii dar, important este sa ne vedem noi de modelismul nostru. Cei ce nu vor sa inteleaga diferentele dintre modelism si colectii/jocuri/jucarii n-au decat sa "moara" in ignoranta lor.
Este pacat sa dam cu piciorul la tot ce ne-am straduit sa facem pana acum.

#29 Useril este offline   Sheniloiu 

• Membru senior
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 08 March 2010 - 10:43 AM

Ce este păcat este că se ajunge la chestii urāte īntr-un domeniu unde nu ar trebui să fie decāt linişte şi unde armele tac sigur! Ce ..........., suntem la fotbal?

#30 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 08 March 2010 - 11:05 AM

Ceea ce este foarte interesant in toata treaba asta este ca am fost si sunt de-acord cu protestul si ce a vrut sa transmita el si initiatorul. N-am fost de acord cu modul ambiguu de aplicare si modalitatile idioate in care poate fi interpretat asa ca protestul a devenit atac asupra echipei de administrare cu denaturari voite ale realitatii si cu jigniri la adresa mea si a lui Gabii.
De altfel distinsul martir continua sa ne jigneasca gratuit si in afara forumului.
Cu respect spun Marhaba: nu te-am jignit niciodata nici pe tine si nici pe altcineva si nici n-am s-o fac indiferent cate provocari de gen ai sa-mi arunci pe mai departe.

Bafta!

#31 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 08 March 2010 - 01:27 PM

Vezi postareacrios, la 8 Mar 2010, 11:05, a spus:

Ceea ce este foarte interesant in toata treaba asta este ca am fost si sunt de-acord cu protestul si ce a vrut sa transmita el si initiatorul. N-am fost de acord cu modul ambiguu de aplicare si modalitatile idioate in care poate fi interpretat asa ca protestul a devenit atac asupra echipei de administrare cu denaturari voite ale realitatii si cu jigniri la adresa mea si a lui Gabii.
De altfel distinsul martir continua sa ne jigneasca gratuit si in afara forumului.
Cu respect spun Marhaba: nu te-am jignit niciodata nici pe tine si nici pe altcineva si nici n-am s-o fac indiferent cate provocari de gen ai sa-mi arunci pe mai departe.

Bafta!

Draga crios (moderatorul) am recitit de sase ori topicul buclucas (recunosc, a fost foarte greu) nu am gasit nimic grav, este reactia belicoas-exagerata a unora "cu cutitul la os", deduc ca au existat si abordari prin sms, pm, email, zvoneri si raspandaci...asta n-are legatura cu forumul...asa vad eu lucrurile (cine vrea sa ma :bang: sa utilizeze PM, conform regulament este aparat...sau poate sa vina pe litoral, ca nu dau replica pe...forum).
Si alt aspect crios-moderator-C.Marin..sunt trei persoane distincte.
crios- coleg de forum si-a facut un "nume" prin munca si realizari
moderator- politie (ca asta-i fisa postului), mama & tata nostru (am o relatie superbenga cu copii mei dar sunt sigur ca exista secrete stiute doar de anturaj, unchi si altii.. "m-a trimis batranul sa duc gunoiul, F.K)
Cristian Marin...asta-i cu servici, familie, etc. nu cred ca aveam sansa sa-l cunosc daca nu era crios cu initiativa.

Asa de prost sa fiu sa constat, dupa mai bine de sase ani, ca ma ghidam dupa o harta eronata ?

#32 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 08 March 2010 - 03:55 PM

Ca sa lamurim inca o treaba: spre bucuria unora si disperarea altora, voi continua sa postez pe acest forum si dupa ce nu voi mai fi admin.

Bafta!

#33 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 09-July 07

Postat 08 March 2010 - 05:44 PM

:bang: ...imi vine in minte doar atat "Nu mor caii cand vor cainii"

#34 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 08 March 2010 - 09:59 PM

Salut,
citesc dupa cateva zile de pauza, fiind prins de mizeriile lumii cotidiene, si numi vine sa cred: nu comentez prea mult, nu stiu ce se gaseste in spatele deciziei, nu am avut timp sa citesc ultimele lucruri, repet, dar ideea pe care am inteles-o ma mahneste. Fara sa va cunosc personal, din cele scrise, am vazut ca apartineti unei lumi din ce in ce mai rare, din care fac parte oamenii care intai dau un sfat, dupa aia arunca o critica, oamenii care caramida cu caramida in decursul timpului adauga ceva nu doar pentru ei ci si pentru zidul de cunostinte al comunitatii careia apartin, oamenii care aduc ceva bun prin simpla lor prezenta dar mai ales prin volumul de cunostinte si altruismul cu care impartasesc aceste cunostinte celorlalti.

Indiferent de motivele care v-au determinat sa renuntati la partea de administratie a forumului, sper sincer sa nu renuntati la a participa la implinirea acestei comunitati. Se pare ca traim intr-o lume din ce in ce mai saraca, contrar aparentelor, unde multitudinea de mijloace tehnice paleste fata de pasiunea care domnea alta data in randurile unor astfel de comunitati. Eu unul am avut ce invata din sfaturile citite pe forum, si sunt convins ca voi avea ce invata si pe viitor, asa ca va urez: numai bine.

Poate ca nu-si are locul aici, dar vreau sa il salut si pe dl "sheniloiu" pe care am avut ocazia sa-l cunosc fugitiv intr-un supermarket cu ceva timp in urma, unde vazandu-ma cu machete sub brat mi-a povestit cate ceva pe scurt despre activitatea domniei sale, si chiar daca a fost o intalnire fugitiva, spontana, recunosc ca m-a mobilizat in acest domeniu.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi