Ajutor niste sfaturi
Postat 12 January 2009 - 07:39 PM
si un set de iarba
Intrebarea ca re o pun: cum se foloseste acel aplicator si ce fel de adezic se foloseste pentru iarba ??
scuze-adeziv
este nevoie de un dispozitiv electric pentru asa ceva sau se poate aplica simplu,folosind acel aplicator
scuze-adeziv
este nevoie de un dispozitiv electric pentru asa ceva sau se poate aplica simplu,folosind acel aplicator
Postat 13 January 2009 - 07:11 AM
Postat 14 January 2009 - 12:21 AM
Cred ca ar merge o cautare cu "static grass aplicator"
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 14 January 2009 - 12:23 AM
Postat 14 January 2009 - 12:30 AM
alexelu_marinelu, la 14 Jan 2009, 00:21, a spus:
Cred ca ar merge o cautare cu "static grass aplicator"
Nu baga omul in ceata. El are un aplicator manual in care se baga iarba, se agita si se presara peste stratul de aracet, (cu care eu personal nu am reusit ) iar cel de care vorbesti tu este la curent!
Poate sambata daca vine Claudiu cu el la intalnire facem niste probe . Eu mai am iarba, un spray cu adeziv de la Noch, aracet....Poate iese ceva din mai multe capete!
Postat 14 January 2009 - 12:38 AM
http://www.trainboar...ead.php?t=77673
undeva in text e descrisa si metoda de folosire pentru sticluta.
Postat 14 January 2009 - 01:31 AM
Cata, la 14 Jan 2009, 00:30, a spus:
My mistake. Nu am cascat ochii suficient. Si eu as vrea sa vad scula la lucru.
Postat 14 January 2009 - 12:06 PM
Claudiu, la 12 Jan 2009, 19:39, a spus:
n08100.jpg
si un set de iarba
n070701.jpg
Intrebarea ca re o pun: cum se foloseste acel aplicator si ce fel de adezic se foloseste pentru iarba ??
scuze-adeziv
scuze-adeziv
Pentru machete mici este foarte bun.
Te scuteste sa tot bagi degetele in iarba si sa presari.
Daca ai zone cu pamant sau nisip, aplici mai intai nisipul si dupa aceea iarba.
Eu folosesc aracet nediluat, aracet tip Moment, pentru parchet, care ramane transparent dupa uscare.
Se aplica prin pensulare.
Rezultatul
Spoor!
Aceasta postare a fost editata de LDH: 14 January 2009 - 12:09 PM
Postat 14 January 2009 - 04:45 PM
De asemenea am inteles ca acel aplicator se electrizeaza ,prin frecare cu o pisla si apoi se aplica iarba cu el
Tocmai mi-a sosit comanda la domiciliu
Postat 15 January 2009 - 12:21 PM
Se umple recipientul la jumatate din capacitate si se agita foarte bine. Daca se poate freca plasticul de un postav pentru electrizare este si mai bine.
Aplicarea se face aproximativ de la 10 cm distanta de suprafata cu aplicatorul in pozitie verticala.
Ideal este un aplicator electrostatic, avem si din acela, dar la banii care trebuie sa-i dai nu prea merita daca nu lucrezi machete mari.
Postat 12 February 2009 - 03:52 PM
Eu folosesc un pistol de aplicat iarba de la Noch, e model mai vechi care nu se mai face. Arata ca un aparat de uscat parul, are un mic ventilator si arunca iarba care cade pe sus. Am facut o demonstratie la o intalnire. Vezi rezultatul AICI
La intalnire o sa aduc si catalogul de la Noch sa vedem si cum e cu aplicatorul ala cu curent. Oricum o sa fac o comanda si ma bate gandul sa aduc unu sa vedem si noi ce poate.