decal-urile din kit = nu recomand folosirea lor decat in cazul in care nu ai alternativa (am dat cu o tona de solutie si din cauza grosimii si a calitatii materialului nu se lasa deloc maleabil, ba chiar o stea de pe intrados s-a rupt
caroiajul = galben , dupa care am aplicat o gramada de patratele negre taiate dintr-un decal negru mareacum ma gandesc ca ar fi iesit de 10 daca as fitatiat patratele de banda adeziva tamiya, dupa care as fi vopsit negru. am obsevat la sfarsit ca patratele pe toate avioanele din 325 'th patratelele sunt vopsite identic , iar daca ai sta cu poza in fata si cu o gramada mare de rabdare poate ca ti-ar iesi.
scrisul"sleepy ann" carioca rosie subtire, lasata sa se usuce bine dupa care sigilat cu lac acrilic. mare atentie trebuie sa incerci pe alta suprafata inainte carioca sa nu chiftesti tot.
nr 71 = am masurat ochiometric , fata de panouri si l-am transpus pe banda tamiya, dupa care l-am vopsit usor cu negru, argintiul de pe avion nu te lasa sa exagerezi in nuante.