GAZ 67 Romanesc
Postat 08 August 2005 - 05:21 PM
Considerat mai greu de intretinut decit omologul sau american dar mult mai manevrabil, GAZ67 a fost produs in peste 90.000 de exemplare incepind cu 1943. Nu voi intra in mai multe detalii, voi mentiona doar ca macheta a fost facuta de Wurger iar pozele de Cartula himsef.
Fotografia face parte din arhiva Dan Antoniu
Postat 09 August 2005 - 09:16 AM
Lasand gluma la o parte, salutam initiativa. Chiar daca sunt eu pasionat de figurine si am camara plina cu ele tot o sa-mi cumpar si asa ceva. Poate la 40 ani cand o sa termin cu figurinele din camara ma apuc si de asta.
Acum o intrebare: Jeep nu e o marca? Adica "jeep GAZ" nu e un fel de "adidasi Nike" sau "xerox Canon" ?
De la avioane la blindate, deci pana la figurine nu mai e decat un pas. Astept cu nerabdare un set de razesi de-ai lui Stefan cu decaluri pentru scuturi sau niste panduri de-ai lui Tudor.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 09 August 2005 - 09:27 AM
Postat 09 August 2005 - 01:25 PM
E probabil primul blindat romanesc (macheta din cutie) realizat 100% dupa fotografii de epoca..............deci cat se poate de corect din punct de vedere al inmatricularii.
Tot ce ar mai trebui ca pachetul sa fie complet, e un set de roti ca cele din
poza si 3 soldati cu decoratiile de rigoare.
Aceasta postare a fost editata de grek: 09 August 2005 - 01:26 PM
Postat 09 August 2005 - 01:37 PM
dar cum intotdeauna exista un "dar" cred ca trebuie sa aflam mai multe de kit de la cel ce ia dat viata,plasticu de la ce firma este,cum se imbina etc, decalurile cum sunt.... :roll: :roll:
Cu respect Mav
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 09 August 2005 - 01:42 PM
Postat 10 August 2005 - 08:36 AM
Daca trebuie ceva mai lung si avand in vedere ca Pavel vinde si in afara si ma intereseaza ca Pavel sa existe, recomand sa scrie in engleza "Military Vehicle GAZ-67". Doua cutii (una in romana si una in engleza) sau o cutie bilingva nu cred ca se justifica economic.
Acum s-ar putea ca strainii sa aprecieze faptul ca e scris in romana. "Vehicul militar" aduce cu "Military Vehicle" si are si un pafum de autenticitate. Dar ca sa aiba si mai mult parfum de autenticitate ar trebui scris in ruseste .
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 10 August 2005 - 08:39 AM