Aceasta postare a fost editata de Degrelle: 09 January 2009 - 08:49 PM
Legend U-boat captain resin 1/16
Postat 09 January 2009 - 08:49 PM
Postat 10 January 2009 - 01:30 AM
Doua observatii: pantalonii si mantaua ar fi mai interesante daca ar fi vopsit diferit putin. In primul rand cred ca erau din materiale diferite (mantalele de tipul asta, in general erau din materiale impermeabile, cauciucate, care le faceau lucioase; pantalonii nu prea). Si chiar daca ar fi din acelasi material, o subtila diferenta intre nuante da bine.
De asemenea, coafa chipiului ar merge f.f.f.f putin ingalbenit, incremuit daca poci sa ma exprim asa. Cine a facut armata la marina stie culoarea reala a albului.
Postat 10 January 2009 - 08:39 AM
Nu era vorba de o manta, ci chiar de un costum impermeabil, cel putin din cercetarile mele, dar ai dreptate, pare cam prea uniform. Multumesc! Fata a fost vopsita (dupa primer) cu Vallejo dark tan + ivory white. Umbrele au fost realizate cu u yellow light + titanium white, highlight-urile cu aceeasi combinatie dar in procente diferite, apoi azo red medium pentru buze, pometi si radacina nasului. Pentru barba am folosit drybrush-uri succesive pentru a o grizona . Pe chipiu am folosit, dupa acrilicul ivory white si umbre, putin yellow light, exact cum mi-ai sugerat si tu.
P.S. Alex, ti-a scapat porumbelul..."arata a fi foarte bine executat". Venita din partea ta, remarca va schimba viata mea modelistica
Multumesc mult pentru aprecieri si sugestii.
Aceasta postare a fost editata de Degrelle: 10 January 2009 - 09:27 AM
Postat 10 January 2009 - 02:18 PM
Aceasta postare a fost editata de nicu2006: 10 January 2009 - 02:30 PM
Postat 10 January 2009 - 02:37 PM
Aceasta postare a fost editata de Degrelle: 10 January 2009 - 02:38 PM
Postat 11 January 2009 - 12:49 AM
Degrelle, la 10 Jan 2009, 08:39, a spus:
Multumesc mult pentru aprecieri si sugestii.
Nu mi-a scapat niciun porumbel. Chiar da bine.
Daca tu-l aduci pe domnul sambata la intalnire (sper sa se tina, desi nu s-a auzit inca nimic) sa discutam cu el de fata, eu promit sa aduc o carte piesa cu ceva uniforme, intre care si de submarinisti. Daca imi fac curaj, ma apuc sa caut si prin "Signal", dar mi-e cam lene, ca sunt cam multe.
Tu ai dreptate cu costumul tau, au existat f. multe variante de toalete impermeabile. Ma pronuntam doar in scop modelistico - artistic. Parca si pe cutie arata a fi de textura si nuanta diferita.
Postat 11 January 2009 - 09:59 PM
Degrelle, la 11 Jan 2009, 08:40, a spus:
Vorbesc de reviste originale, editia in limba romana. Le-au gasit oamenii lui taica-meu in podul unei case pe care o demolau, prin '92-'93.
Ulterior, am mai cumparat eu vreo 10-15 din anticariate, plus una in franceza, de la Paris, pentru comparatie.