Forum Machete,Modelism,Hobby: Stug III B - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Stug III B Trumpeter 1:72

#1 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 09 January 2009 - 05:36 PM

Primul meu kit pe acest an...cu un nou look :friends: .
Un kit frumos,destul de detaliat,cu putine piese si usor de ansamblat.Singura problema au fost senilele,care desi frumos reprezentate, erau mult prea lungi,asa ca le-am taiat si le-am lipit pe roata dintata cu superglue.Vopsirea s-a facut cu aceasi combinatie de acrilice Agama-Zvezda,de care sunt foarte multumit.
Noul look-mica vigneta- se datoreaza faptului ca am cca 700 de fig WWII si m-am decis ca trebe sa fac ceva util cu ele... :drinks: ...mai trebe sa fac ceva la vigneta cu lateralele...

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 11 January 2009 - 12:20 AM

Mă mir că a trecut neobservat atāta vreme. E foarte bine realizat pentru scara lui, soldaţii sunt extraordinari! Felicitări şi ţine-o tot aşa! Spor! :pardon:

#3 Useril este offline   laure 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 22-January 05

Postat 11 January 2009 - 02:27 PM

Dani, imi place cum arata, poate "putin" mai namolit ar fi fost mai fain. Felicitari

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 11 January 2009 - 08:50 PM

Mersi,fratilor...se putea si mai bine,dar stau prost cu rabdarea.Desi erau "propuse" 6 figurine pt vigneta,doar 5 au mai ajuns,ultima s-a pierdut pe drum :pardon: ,dupa vreo 2 ore de debavurari...dar au meritat-sper- pt pozitii.
N-am namolit mai tare tanculetul ca mi-era teama ca pierde din detalii...nisipul de sigurante e destul de fin,dar daca pui prea mult... B-) .

#5 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 12 January 2009 - 12:22 AM

Vezi postareadani, la 11 Jan 2009, 20:50, a spus:

...nisipul de sigurante e destul de fin,dar daca pui prea mult... B-) .

Ia ca pe asta nu o stim! Cum e cu nisipul??? Si poate ne zici si cum ai facut baza, arata ca o albie de rau secata.

Ai pus iarba la rotile de retur... fineturi. Poate cu noul look incepi sa ne zici ce vrei sa faci mai inainte de final, caci poate iti facem munca mai usoara. De ex aici te scapam de ceva piese. :pardon:

Despre kit se zice ca e ok, dar un mare defect este ca nu are aripile cu model anti-alunecare. Daca te uiti in poza lui se vede ca erau lise (fara model), aici era de discutat... Si mai are o buba: toate capacele sunt inchise. Deh! stilul Trumpeter.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: stug_2.JPG

#6 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 12 January 2009 - 09:25 PM

Vezi postareadani, la 9 Jan 2009, 17:36, a spus:

Primul meu kit pe acest an...cu un nou look ....
Noul look-mica vigneta- se datoreaza faptului ca am cca 700 de fig WWII si m-am decis ca trebe sa fac ceva util cu ele... :pardon: ...mai trebe sa fac ceva la vigneta cu lateralele...

B-) Maestre :clapping:
Am identificat niste spalari si umbre ce-mi starnesc invidia si imi accentueaza neputinta.
Desi esti fan blindate se cuvenea ca aceasta postare sa fie la diorame, dinamica si cromatica "inventarului" scot in evidenta intreaga lucrare asa ca "Stug III B" nu este potrivit :hi:
Traiesc cu speranta ca 2009 va sta sub influenta noului look si ai sa raresti din figurine, pana atunci spune-mi din ce ai facut arborele, baza si ce planuri ai pentru camuflarea lateralelor.
P.S. La prima vedere (foto 1) am crezut ca Fritz-cel-Impiedicat a ramas fara nadragi. :))

#7 Useril este offline   dani 

• Membru senior

Postat 13 January 2009 - 10:06 AM

Salutare!
Intr-adevar kitul are toate chepengurile inchise,dar cu ceva efort se pot deschide...oricum asta nu rapeste cu nimic din acuratetea si frumusetea lui .Mie mi-a placut foarte mult acest kit,cu imbinari perfecte si bavuri nesemnificative,mi-a facut o deosebita placere lucrul la el.
Nisipul de sigurante il utilizez in general in loc de noroi...e foarte fin si are un aspect real,merge foarte bine la scara mica.
Se lipeste usor cu orice tip de adeziv.Cel mai bine se vede pe trenul de rulare aici-

Imagine postata

Baza e facuta din polistiren,acoperita cu hartie igienica cu aracet si vopsita apoi cu acrilice Zvezda,care au un pigment mai mare.
Iarba si tufele sunt ceva Noch, sau Faller,primite cadou de la niste amici de pe acest forum.Cu ocazia asta le multumesc...
Pomisorul e o bucata de gard viu,bagata intr-o combinatie de apa cu aracet si vopsea acrilica-tot Zvezda-verde.
Figurinele sunt vopsite in stilul fast paint,adica, dupa vopsire, le-am tras o spalatura cu maro inchis-feţele-si negru pe uniforme.Apoi i-am prafuit finut tot cu Zvezda,dar vopseaua trebe sa fie semiuscata.
Lateralele inca nu stiu cu ce am sa le camuflez,am in cap ceva idei...

Oricum,creare acestei vignette nu mi-a luat mai mult de 3 ore-cu tot cu pictatul figurinelor-din care cred ca o ora mi-a luat debavurarea.Cum stau cam prost cu rabdarea,daca dura mai mult probabil ca renuntam...am o diorama inceputa de vreo 2 luni si lasata asa.

Noul look-sper sa-mi caracterizeze lucrarile de acum incolo...
Mult succes tuturor in noul an!!!

#8 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 13 January 2009 - 10:52 PM

Bravo, felicitari. Am si eu stug-ul asta si mi-era frica sa intreb daca e ok. Stii cum e...Dupa aia nu se mai opresc criticile de-ti vine sa-l arunci la gunoi.
E placuta imaginea si destul de logica...Totusi
N-am namolit mai tare tanculetul ca mi-era teama ca pierde din detalii...

Pai ce legatura are. Ca in realitate noroiul nu se teme sa inghita detalii....Asta e, daca vrei sa fie real.

La mai multe

#9 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 14 January 2009 - 12:10 AM

Vezi postareawurger, la 13 Jan 2009, 22:52, a spus:

Bravo, felicitari. Am si eu stug-ul asta si mi-era frica sa intreb daca e ok. Stii cum e...Dupa aia nu se mai opresc criticile de-ti vine sa-l arunci la gunoi.

Eu imi dau cu parerea ca este OK! Din poze se vede ca stugurile pe la inceput au avut si aripile lise, asa ca spor la treaba! Cred ca mi-l cumpar si eu.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi