Salutare!
Intr-adevar kitul are toate chepengurile inchise,dar cu ceva efort se pot deschide...oricum asta nu rapeste cu nimic din acuratetea si frumusetea lui .Mie mi-a placut foarte mult acest kit,cu imbinari perfecte si bavuri nesemnificative,mi-a facut o deosebita placere lucrul la el.
Nisipul de sigurante il utilizez in general in loc de noroi...e foarte fin si are un aspect real,merge foarte bine la scara mica.
Se lipeste usor cu orice tip de adeziv.Cel mai bine se vede pe trenul de rulare aici-
Baza e facuta din polistiren,acoperita cu hartie igienica cu aracet si vopsita apoi cu acrilice Zvezda,care au un pigment mai mare.
Iarba si tufele sunt ceva Noch, sau Faller,primite cadou de la niste amici de pe acest forum.Cu ocazia asta le multumesc...
Pomisorul e o bucata de gard viu,bagata intr-o combinatie de apa cu aracet si vopsea acrilica-tot Zvezda-verde.
Figurinele sunt vopsite in stilul fast paint,adica, dupa vopsire, le-am tras o spalatura cu maro inchis-feţele-si negru pe uniforme.Apoi i-am prafuit finut tot cu Zvezda,dar vopseaua trebe sa fie semiuscata.
Lateralele inca nu stiu cu ce am sa le camuflez,am in cap ceva idei...
Oricum,creare acestei vignette nu mi-a luat mai mult de 3 ore-cu tot cu pictatul figurinelor-din care cred ca o ora mi-a luat debavurarea.Cum stau cam prost cu rabdarea,daca dura mai mult probabil ca renuntam...am o diorama inceputa de vreo 2 luni si lasata asa.
Noul look-sper sa-mi caracterizeze lucrarile de acum incolo...
Mult succes tuturor in noul an!!!