viopa, la 28 May 2013 - 07:42 PM, a spus:
Explicatii/lamuriri;
-comanda ferma inseamna un avans de 250-300 lei in cont bancar ; ATENTIE , daca in decurs de 48 de ore [in zile lucratoare] nu s-a facut plata, voi considera ca nu se mai doreste compresorul si onorez alta comanda;
-in decurs de doua saptamani execut compresorul [ acest termen poate fi si mai mic dupa cum sosesc piesele componente si/sau se afla pe stoc, dar se poate si sa fie depasit datorita greutatii in a procura motorul de frigider] . ATENTIE !! Pana acum nu am atins acest termen de doua saptamani !!;
-la terminarea construirii compresorului se face plata finala;
-expediez coletul cu curierat rapid sau daca se poate prin autocar si/sau prin cunostinte ale beneficiarului;TRANSPORTUL SE PLATESTE DE BENEFICIAR !
Detalii despre compresoare:
-buteliile sunt folosite asa cum le procur , de diferite capacitati ;2 litri, 3 litri, 4 litri , 5 litri,6 litri sau prin combinarea acestora sau de alte capacitati;
-motoarele de frigider sunt de puteri diferite asa cum le gasesc in acel moment si sunt recuperate;
-pesele componente la compresor sunt: butelie, regulator, presostat, manometru, motor, robinet de purjare, fitinguri, cadru metalic cu picioruse. NU MONTEZ nimic la iesirea din regulatorul de aer ;
-vopseaua folosita este ce-a pe care o am la dispozitie/cumparata in acel moment [ la butelie folosesc vopsea tip lovitura de ciocan ce are si rol anticoroziv];
ATENTIE , orice piesa componenta ce se doreste in plus pentru a fi montata, folosirea vopselelor speciale [sprey-uri metalizate] sau alte modificari/adaugiri la compresor se suporta de beneficiar .
PRETUL unui compresor este 450 lei.
Datele de contact sunt : "viorel_0312@personal.ro" .
MENTIUNE : NU imi asigur existenta din confectionarea acestor compresoare. Imi rezerv dreptul de a refuza orice comanda doresc.
Daca am omis ceva in acest text voi adauga pe parcurs.
Ajut cu sfaturi in confectionarea unui compresor numai daca s-au citit topicurile despre acest subiect.
MULTUMESC DE INTELEGERE!