Vand compresor
Postat 26 February 2013 - 07:21 PM
viopa, la 19 February 2013 - 05:12 AM, a spus:
-Presiunea maxima=6 bar;
-Presiunea de recuplare=2,4 bar;
-Putere motor 142w;
-Capacitate butelie=6 litri;
-Inaltime=50 cm;
-Pret 430 lei.
Oferta este valabila! Poza este la postarea precedenta.
Postat 27 May 2013 - 04:01 PM
Sunt incepator si cu ajutorul celor de aici mi-am comandat un aerograf si m-ar interesa si un compresor.
Important este sa fie cat mai silentios, si sa ocupe cat mai putin spatiu !
Se poate rezolva ceva ?
Multumesc !
Postat 28 May 2013 - 07:42 PM
Explicatii/lamuriri;
-comanda ferma inseamna un avans de 250-300 lei in cont bancar ; ATENTIE , daca in decurs de 48 de ore [in zile lucratoare] nu s-a facut plata, voi considera ca nu se mai doreste compresorul si onorez alta comanda;
-in decurs de doua saptamani execut compresorul [ acest termen poate fi si mai mic dupa cum sosesc piesele componente si/sau se afla pe stoc, dar se poate si sa fie depasit datorita greutatii in a procura motorul de frigider] . ATENTIE !! Pana acum nu am atins acest termen de doua saptamani !!;
-la terminarea construirii compresorului se face plata finala;
-expediez coletul cu curierat rapid sau daca se poate prin autocar si/sau prin cunostinte ale beneficiarului;TRANSPORTUL SE PLATESTE DE BENEFICIAR !
Detalii despre compresoare:
-buteliile sunt folosite asa cum le procur , de diferite capacitati ;2 litri, 3 litri, 4 litri , 5 litri,6 litri sau prin combinarea acestora sau de alte capacitati;
-motoarele de frigider sunt de puteri diferite asa cum le gasesc in acel moment si sunt recuperate;
-pesele componente la compresor sunt: butelie, regulator, presostat, manometru, motor, robinet de purjare, fitinguri, cadru metalic cu picioruse. NU MONTEZ nimic la iesirea din regulatorul de aer ;
-vopseaua folosita este ce-a pe care o am la dispozitie/cumparata in acel moment [ la butelie folosesc vopsea tip lovitura de ciocan ce are si rol anticoroziv];
ATENTIE , orice piesa componenta ce se doreste in plus pentru a fi montata, folosirea vopselelor speciale [sprey-uri metalizate] sau alte modificari/adaugiri la compresor se suporta de beneficiar .
PRETUL unui compresor este 450 lei.
Datele de contact sunt : "viorel_0312@personal.ro" .
MENTIUNE : NU imi asigur existenta din confectionarea acestor compresoare. Imi rezerv dreptul de a refuza orice comanda doresc.
Daca am omis ceva in acest text voi adauga pe parcurs.
Ajut cu sfaturi in confectionarea unui compresor numai daca s-au citit topicurile despre acest subiect.
MULTUMESC DE INTELEGERE!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 28 May 2013 - 09:54 PM
Postat 29 May 2013 - 09:35 AM
Nu poate exista un pret minim al unui compresor atata timp cat piesele s-au scumpit . Nu muncesc cateva zile si fac drumurile necesare procurarii unor piese pentru 30-40 de lei.Iar de munca voluntara sunt satul.
Multumesc pentru intelegere!
Postat 30 May 2013 - 04:03 PM
Date tehnice:
-Presiunea maxima =6,8 bari;
-Presiunea de recuplare=3,2 bari;
-Capacitate rezervor=3,45 litri [rezista la presiunea de 50 bari];
-Putere motor =142w.
Inaltimea =53 cm.
Pret =450 lei [fara transport].
La iesirea aerului din regulator este montat un dop tehnologic care inainte de expediere il demontez.
Postat 06 June 2013 - 10:21 AM
Ultimul compresor postat mai este inca la vanzare !
Postat 13 June 2013 - 07:17 PM
viopa, la 06 June 2013 - 10:21 AM, a spus:
Ultimul compresor postat mai este inca la vanzare !
Postat 20 June 2013 - 04:33 AM
viopa, la 30 May 2013 - 04:03 PM, a spus:
Date tehnice:
-Presiunea maxima =6,8 bari;
-Presiunea de recuplare=3,2 bari;
-Capacitate rezervor=3,45 litri [rezista la presiunea de 50 bari];
-Putere motor =142w.
Inaltimea =53 cm.
REDUCERE la pret =400 lei fara transport.
La iesirea aerului din regulator este montat un dop tehnologic care inainte de expediere il demontez.
Postat 18 July 2013 - 08:57 PM
viopa, la 28 May 2013 - 07:42 PM, a spus:
Explicatii/lamuriri;
-comanda ferma inseamna un avans de 250-300 lei in cont bancar ; ATENTIE , daca in decurs de 48 de ore [in zile lucratoare] nu s-a facut plata, voi considera ca nu se mai doreste compresorul si onorez alta comanda;
-in decurs de doua saptamani execut compresorul [ acest termen poate fi si mai mic dupa cum sosesc piesele componente si/sau se afla pe stoc, dar se poate si sa fie depasit datorita greutatii in a procura motorul de frigider] . ATENTIE !! Pana acum nu am atins acest termen de doua saptamani !!;
-la terminarea construirii compresorului se face plata finala;
-expediez coletul cu curierat rapid sau daca se poate prin autocar si/sau prin cunostinte ale beneficiarului;TRANSPORTUL SE PLATESTE DE BENEFICIAR !
Detalii despre compresoare:
-buteliile sunt folosite asa cum le procur , de diferite capacitati ;2 litri, 3 litri, 4 litri , 5 litri,6 litri sau prin combinarea acestora sau de alte capacitati;
-motoarele de frigider sunt de puteri diferite asa cum le gasesc in acel moment si sunt recuperate;
-pesele componente la compresor sunt: butelie, regulator, presostat, manometru, motor, robinet de purjare, fitinguri, cadru metalic cu picioruse. NU MONTEZ nimic la iesirea din regulatorul de aer ;
-vopseaua folosita este ce-a pe care o am la dispozitie/cumparata in acel moment [ la butelie folosesc vopsea tip lovitura de ciocan ce are si rol anticoroziv];
ATENTIE , orice piesa componenta ce se doreste in plus pentru a fi montata, folosirea vopselelor speciale [sprey-uri metalizate] sau alte modificari/adaugiri la compresor se suporta de beneficiar .
PRETUL unui compresor este 450 lei.[+ - 20-30 lei].
Datele de contact sunt : "viorel_0312@personal.ro" .
MENTIUNE : NU imi asigur existenta din confectionarea acestor compresoare. Imi rezerv dreptul de a refuza orice comanda doresc.
Daca am omis ceva in acest text voi adauga pe parcurs.
Ajut cu sfaturi in confectionarea unui compresor numai daca s-au citit topicurile despre acest subiect.
MULTUMESC DE INTELEGERE!
Postat 03 August 2013 - 04:16 AM
viopa, la 27 July 2013 - 04:25 AM, a spus:
Caracteristici:
-P max =5,7 bari;
-P recuplare =3,8 bari;
-Putere motor=110 w;
-Capacitate butelie=8 litri.
Dimensiuni: L =36 cm ; l=26 cm ; h =52 cm.
Pret =450 lei.
Compresorul este vandut !
Execut la comanda alte compresoare !