salut!sunt "biban" in acest forum,astfel ca nestiind toate chitibusurile forumurului,am si eu o intrebare.
Am facut armata la parasutisti la Caracal, unitatea era lipita de o alta unitate de infanterie mecanizata, aveam ocazia sa vad tehnica blindata din dotare, respectiv MLI-uri,TAB-uri,BRDM-uri,etc.
In hangarul unde erau MLI-urile erau in spatele lor niste blindate pe care nu am reusit nici acum sa le indentific.Stiu doar ca pe ele erau montate aruncatoare de 120 mm.Stie cineva ce blindate erau??
Pagina 1 din 1
blindate romanesti
Postat 10 January 2009 - 02:17 PM
Salutare.Te rog sa mi scuzi intarzierae raspunsului dar sanatatea si locatia sunt de vina .aAm avut iar o hemoragie vitreniana,acum s-a mai limpezit ochiul si incerc sa merg mai departe.Revenind la subiect cea cespui tu mlvm cu ar. 120mm nu "bate" cu ce am vazut eu pt. ca mlvm-ul respectiv e mai "scund" decit mli intii erau aliniate mli pe 3 rinduri acite 4 pe rand si-n spatele lor acele blindate care le depaseau in inaltime pe mli [ceva in genul mli comanda],am mai vazut un astfel de blindat intr-o poza mica din rev. pt.patrie referitor la razboiul din trnsnistria.Am facut armata in 96 ,pt mine afost o experinta "placuta" pot spune pt ca am facuto acolo unde am vrut PARASUTISTI MILITARI;eram in bateria AT dotata cu instalatii Fagot, am trecut prn faze placute dar si prin aberatii .Asacum am spus UM era in gard cu cea de infanterie mecanizata in dreapta in stinga era cimitirul de pe str. Invierii[una din "minunile" Caracalului]apoi un DN si o UM de tancuri,acolo ne au dus pt a ne spunecite ceva despre "inamicii" nostri-tancurile.Brdm-urile erau de tip 1 cu rachete AT Malyutka;dar in 2005 mai erau brdm 2 cu rac.fagotlaBRAILA,acum UM s-adesfiintat ca si cea de para sitancuri cea de inf. functoinand.
Te interesaeza cumva machete 1/72 deTAB-60,Brdm-1 At.Sagger, brdm-2 At.Fagot,Mli,Ural comandament,Su-76,Su-100. Sper sa mai dilogam! Sa ne auzim[citim] de bine!
Te interesaeza cumva machete 1/72 deTAB-60,Brdm-1 At.Sagger, brdm-2 At.Fagot,Mli,Ural comandament,Su-76,Su-100. Sper sa mai dilogam! Sa ne auzim[citim] de bine!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1