miniart 1:35 ce parere aveti?
Postat 10 January 2009 - 10:47 AM
apropo de documentare si indicatii de vopsire gresite ale producatorului, voua vi se pare ok ce da tamiya pentru erwin rommel? eu am cautat pe net si am vazut cateva filme unde am dat doar peste uniforma gen afrika korps a lui rommel, nicidecum ce propun cei de la tamiya. In plus si verdele acela e cam dubios pentru un general german
Postat 11 January 2009 - 12:23 AM
octav_x, la 9 Jan 2009, 14:46, a spus:
haideti sa nu scuipam gloante in oameni asa... sa fim mai buni , mai intelegatori...macar in aceasta perioada a anului:))
De pe 26 e liber la bombe. Pana la urma, sunt ai tai, au ba?
Iar despre viziunea lui Tamyia asupra lui Rommel, nu stiu pe unde ai cautat, dar eu ia uite ce am gasit (google, erwin rommel, images, 5 minute)
Eu zic ca parca nu e negru, nu e feldgrau, nu e feld, nu e nici grau. Ar cam fi crem, oliv, gri deschis.
E cam crem.
Asta chiar a fost a lu' nenea - Munster Museum. Cam crem.
Izmenele nu le-am cautat, da' iti pot spune ca la sosirea in Africa primele uniforme ale nemtalailor erau cam verzui, oliv. Ulterior, au mai schimbat nuantele, fie volens (alte loturi de productie, cu alte specificatii), fie nolens (expunerea la soare, timp).
Postat 11 January 2009 - 12:50 AM
nici o carte hefaistos..
zicea crios ca lucrul la miniarturile la 1/16 sunt ca o carte frumoasa pe care o citesti...
@alexelu: deci esti de acord ca ce da tamiya (alb pklus verde inchis) pentru rommel e gresit? SI nu, operatiunea Barbarossa cu pantalonii albastri de pe pagina cealalta NU e a mea.
zicea crios ca lucrul la miniarturile la 1/16 sunt ca o carte frumoasa pe care o citesti...
@alexelu: deci esti de acord ca ce da tamiya (alb pklus verde inchis) pentru rommel e gresit? SI nu, operatiunea Barbarossa cu pantalonii albastri de pe pagina cealalta NU e a mea.
Aceasta postare a fost editata de octav_x: 11 January 2009 - 12:53 AM
Postat 11 January 2009 - 03:06 PM
octav_x, la 11 Jan 2009, 00:50, a spus:
N-am zis "carte frumoasa" ci carte buna de care iti pare rau ca s-a terminat. Daca ai vazut tpicele cu pricina poate te-ai prins si de ce.
Si daca tot iti plac figurinele mari de la Tamiya ... si ca tot veni vorba de Rommel/16 ... http://www.cartula.ro/forum/index.php?show...c=1511&st=0
Bafta!
Postat 11 January 2009 - 03:13 PM
octav_x, la 11 Jan 2009, 00:59, a spus:
Nu..sunt cam nou in meserie... prin clasa a doua..intreaba-i pe cei cu facultate :))
Eu am o vorbă, că nu contează studiile, ci valoarea omului. Şi asta e dată şi de cei şapte ani de acasă, care nu au în aparenţă nimic cu şcoala, dar influenţează evoluţia ulterioară. Şi se vede...