Salut, doresc sa ma alatur si eu pasionatior de modelism, asa ca am ajuns in fata primei machete pe care vreau sa o realizez. Este vorba despre DFS-194. Acum as avea unele intrebari. Fiind la inceput, nu mi-am achizitionat vopseluri/pensule, etc. As dori sa stiu daca pot asambla modelul asa cum este, nevopsit si sa-l vopsesc dupa aceea.
Alta idee ar mai fi sa vopsesc cu tempera. Ar iesi ceva? Ideea este ca locuiesc intr-un orasel mai mic si nu prea imi convine sa comand o sticluta de vopsea si sa platesc taxele postale de aceeasi valoare cu vopseaua.
Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
sfaturi incepator DFS-194 sfaturi
Postat 27 December 2008 - 12:13 PM
Poate ti-e de ajutor http://www.cartula.r...-194-/-172.html
DFS este o macheta chiar simpla, usor de vopsit chiar si cu pensula.
DFS este o macheta chiar simpla, usor de vopsit chiar si cu pensula.
Postat 27 December 2008 - 04:05 PM
gojira, la 27 Dec 2008, 10:47, a spus:
nu prea imi convine sa comand o sticluta de vopsea si sa platesc taxele postale de aceeasi valoare cu vopseaua.
Comanda mai multe Acum serios ai doua variante (nici una nu e cu tempera):
1. faci ce face orice importator:comanzi mai mult ca sa diminuezi cheltuielile cu transportul per bucata
2. iti iei vopsea "la kil" Daca te uiti la intalniri o sa vezi pe cineva cu mustata lui Atilla, si cu numele la fel (Oti pentru prieteni, cum ar veni). El vopseste cu vopsea la kilogram (sau litru ?!?). Sincer eu nu sunt atat de meserias sa pot combina cinci culori (rosu, galben, albastru, negru si alb) ca sa obtin orice nuanta.
Tempera e foarte buna ... pentru vopsit terenul dioramei. Pe macheta ma indoiesc ca sta bine.
Postat 27 December 2008 - 07:30 PM
am comandat mai multe machete, asta mi s-a parut cea mai simpla. Am dat cu tempera, intr-adevar, nu exista nici o modalitate sa iasa bine. Mi-a placut cum s-a comportat insa negru pentru partile mici de la interior. La exterior insa, dezastru. Imi voi comanda niste vopseluri adecvate pentru restul. Pe asta as putea sa-l spal, dar il las asa, pentru a ma auto-impulsiona vazand ce monstru a iesit.
Postat 28 December 2008 - 01:55 PM
Mai omule, nu te zgirci la tarite! Daca ai mai multe machete, ba mai mult, vrei sa intri in tagma asta a nebunilor frumosi, sigur vei avea nevoie de muuuuulte vopsele, lacuri, diluanti, pensule, aerograf si ...o mie de "etc" in coada! Asa ca..."nu strica o macheta de 30 Euro pentru a face economie la o vopsea de 2 euro!" (dati-mi voie sa ma autocitez! )
Postat 08 January 2009 - 08:06 PM
am rezolvat-o. Am spalat-o ca a iesit un monstru. Il aveti mai jos. Astept vopselele si poate il voi vopsi si pe el cum trebuie intr-o zi. Tempera s-a dus imediat sub jetul de apa, iar acum m-a luat boala WW1. Bineinteles ca am uitat sa vopsesc partea de sus a interiorului, asa ca a ramas gri.
Moto-ul meu este: daca nu ma fac modelist, macar sa ma fac deras.
Moto-ul meu este: daca nu ma fac modelist, macar sa ma fac deras.
- ← CIUDATENIE
- Aviatie
- L 39 ZA →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1