1. CMK MIG-21MF detail set (Contine: cockpit , photo etched, frane aerodinamice, comana dorsala si deriva specifice variantei MF, cabina vacumanta plus decal, bine inteles pentru 2 aparate care s-au aflat in dotarea Cehiei)
2. CMK MiG-21MF wheel set
3. Quickboost MiG-21MF air cooling scoops
In privinta problemelor de adaptare pe care setului CMK le pune, luasem cunostinta prin urmare m-am pregatit moral pentru ce urma: .Cu multa rabdare am reusit in final sa montez o mare parte din componente, rezultatul este cel de jos:
Cabina am montat-o fara sa o vopsesc lucru care mi-a permis sa pot reface zona din fata plansei de bord. Culoare folosita ulterior a fost MM Interior Blue/Green (2135)
Urmeaza plansa de bord si vopsirea diferitelor panouri din interior (lucru care se anunta putin dificil din pricina faptul ca am montat-o fara sa o vopsesc in prealabil) , un strat de Future si ceva spalari in final sper sa optin rezultatul scontat.
Conul de transformare l-am modificat adaugand mai intai plumb in interior, solutia aleasa imi va permite sa il prind usor la final.
Comana dorsala mi-a pus cele mai mare probleme necesitand mult kit ( Tamiya Epoxi Putty Smooth Surface) si sedinte repetate de slefuit. Au mai ramas cateva locuri care necesita atentie.
Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 21 December 2008 - 09:44 PM