Ma numesc Emanuel Teodoru,si sunt din Timisoara.Dupa ce am citit despre cam toate ramurile din modelism discutate aici si pe alte forumuri,am fost fascinat de unele lucrari (navomodele machete statice) ale unor membrii de aici...faceti o treaba deosebita!Am vazut ca nu se da nimeni la oparte sa ajute incepatorii cu sfaturi planuri etc. si pt ca am ceva experienta in a tine traforajul si smirghelul in mina, m-am hotarit sa incerc si eu sa construiesc o corabie. Ok. Am cumparat acum vreo 3 saptamini un kitt de la Billing Boats al cuterului Regina.Dupa ce am citit instructiunile si am indentificat fiecare material si piesa cum se monteaza si unde m-am apucat de lucru.Mi-am confectionat un suport din lemn (copiat dintr-o poza de pe cutia kitt-ului si care este de vinzare la Billing Boats) pe care sa pot prinde ambarcatiunea si sa pot centra coastele.Am construit coastele,am placat puntea si am ajuns la placarea calei.Aici dommnilor am dat de probleme... .Inceputul a fost foarte usor dar dupa ce am montat vreo 6 baghete am vazut ca nu seamana cu ce arata in planuri si le-am dat jos.Aici am rugamintea daca se poate sa ma ajute cineva experimentat.Imi cer scuze moderatorilor si adminului daca subiectul despre placare se repeta dar nu am gasit nimic despre acest cuter nicaieri...
va multumesc anticipat si spor la treaba....
P.S. am foarte multe intrebari de acum incolo daci va rog frumos sa aveti rabdare cu mine....
Aceasta postare a fost editata de cheloo: 18 December 2008 - 11:07 PM