Nu intru in amanunte cu istoria navei ci am sa ma refer numai la kit, care este unul destul de bun, poate cel mai bun kit din plastic de corabii din cate am lucrat. Avantajul acestui kit este ca paramele, acele scarite sau cum se mai cheama ele... sunt gata facute, se poate vedea si in poza....e dintr-o ata care pe deasupra are un fel de cauciuc, plastc care se decupeaza si se pune pe catarge. Acest lucru scuteste constructorul de mult chin si injuraturi iar timpul de montaj se pote face in cateva ore, chiar si de un incepator in domeniu. Planul de asamblare a kitului e deasemenea foarte bum si clar, dar fara poze cum sunt la kiturile din lemn. Referitor la catarge, sunt facute din doua parti si cand sunt imbinate catargele sunt goale pe dinauntru ca si o teava, ceia ce ofera o rezistenta sporita si nu se indoaie atunci sau dupa ce se pun paramele, atele ....mie personal nu mi s-a indoit nici un catarg din cate corabii din plastic am facut, si am la activ ceva corabii.
pentru cei interesati pe acest forum am expus si modelul finalizat, in diferite ipoztaze, dar sa lasam pozele sa vorbeasca mai mult.
Scuze pentru calitatea pozelor ca nici sapuniera mea cu care fac poze nu e stralucita si nici eu nu ma pricep la poze, asa ca a iesit ce a iesit...
Aceasta postare a fost editata de corsar: 17 December 2008 - 11:24 PM