Forum Machete,Modelism,Hobby: Sturer Emil, Trumpeter, 1/35 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sturer Emil, Trumpeter, 1/35

#1 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 14 December 2008 - 08:00 PM

Am inlocuit doar senilele de cauciuc cu plasticele de la HobbyBoss, destul de proaste si ele:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_4957.jpg

#2 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior

Postat 21 January 2009 - 11:45 PM

Am mai lucrat si la Sturer.
Pentru ca era prea inchis Panzer Grau-ul Agama, am aplicat Tamyia Buff cu aeorgraful in mod selectiv, in zonele deschise. Apoi un set de filtr: albastru, verde si maro deschis. am inceput sa vopsesc si uneltele.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5404.jpg

#3 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 22 January 2009 - 12:28 AM

Serus Adi

Poti detalia putin in legatura cu senilele inlocuite cu cele de la HobbyBoss ?
Sa inteleg ca nu sunt chiar atat de utile sau nu calca suficient de natural ? Intreb asta deoarece ma bate gandul sa le schimb pe cele originale la al meu (cand o fi sa-i vina vremea la montat) cu cele de la HobbyBoss; ce zici merita inlocuite ?

Si inca ceva : Poze de de la compartimentul de lupta ? :-(
Merci
Adi

#4 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior

Postat 22 January 2009 - 09:07 AM

Salut tizule,

Compartimentul de lupta inca nu la-m vopsit, ca is multe lucrusoare pe acolo, dar se va face...
Senilele. In primul rand alea de guma din kit ies din discutie, nu se pot folosi din mai multe motive. Cele de la HobbyBos sunt ieftine si facute de oameni care teoretic tot de la Trumpeter sunt, dar au mari probleme. Odata ca dupa ce le desprinzi de pe culee trebuie sa cureti punctele de prindere. Apoi, pentru ca se imbina greu intre ele trebuie sa tai cate un pic din fiecare, in cavitatea de imbinare. Apoi, cand le montezi pe roata motrice ai neplacuta surpriza sa vezi ca zalele ies de pe roata, pentru ca dintii sunt prea mari si le immpaneaza. Si vreau sa spun ca Hobbyboss dau ei roata lor dar tot nu sta senila calumea!
Acuma fie am gresit eu fundamental undeva (dar nu vad unde) fie sunt asa proste cum suna mai sus. Alternativa ar fi Friul sau WWW2 Productions, greu de gasit si scumpe.

#5 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 22 January 2009 - 11:37 PM

Am priceput. Faptul ca trebuie debavurate dupa desprindere, nu ar fi asa o mare problema. Insa daca zici ca nici nu calca pe motrica cum trebuie...., cam nasol.
Alternativele Friul/WW2 ies din discutie, avand in vedere valoarea kitului. O sa mai arunc un ochi peste desenele tehnice si foto din dotare, poate reusesc sa le pacalesc pe cele "originale" cu ceva ace infipte in puncte cheie.
Sau poate chiar o combinatie Trumpeter cu HobbyBoss. Sa vedem. Merci oricum de parere si spor la treaba !

Adi

#6 Useril este offline   Dan_Necrofor 

• Membru senior
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 28-February 08
  • Interests:Figurine 1/35 si 1/16 + vehicule 1/35 toate WW2...

Postat 04 February 2009 - 01:25 PM

Kitul este corect sau are probleme sau defecte (exceptand senilele)? Am si eu macheta aceasta neasamblata si chiar ma intereseaza parerea unei pers mai pricepute...

Spor mai departe. Astept cu interes poze cu nea Emil :whistle:

#7 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior

Postat 04 February 2009 - 02:38 PM

...mmm, nu stiu cat de priceput sunt. Din cate stiu eu, nu are probleme de acuratete.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi