Un F1CZ si un AZ, ambele Sud-Africane, in cele mai misto scheme de camo pe care le-am intilnit.
In final ar trebui sa iasa cam asa:
F1 AZ este varianta optimizata pentru atac la sol.
F1 CZ e varianta de superioritate aeriana.
Kitul :
Detaliile sint in pozitiv dar in rest e un kit ok, forme bune, piesele se portivesc bine, cupolele sint subtiri si foarte transparente.
Kitul de la Hasegawa imi e familiar, am mai facut doua inainte, de data asta am acumparat pentru ele citeva bunatati de care cele irakiene n-au beneficiat.
In primul rind setul de la Pavla.
Piesele nu-s perfect turnate, dar un pic curatate si vopsite vor da foarte bine in cockpit.
Am mai luat un set de conversie pentru AZ de la Spinners (africa de Sud). Nu ar fi fost prea greu sa modific botul de Hasegawa, dar setul asta ofera doua boturi gata facute, decal si ce e mai important, un efuzor dragut. Scaunul insa e de aruncat.
Am mai luat niste coli de decaluri de la obscura firma MAV (tot din Africa de Sud)
Astea au fost oarecum o dezamagire, pentru ca nu sint printate destul de urit...si nu sint ieftine de loc. In plus am luat multe :(
Poza de aproape. Caprioarei , desi aurii, ii lipsesc picioarele si in general culorile par printate pe mod economic :)
Noroc ca mai am in "stash" doua seturi de la Carpena, care sint dementiale:
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 10 December 2008 - 12:42 AM