Forum Machete,Modelism,Hobby: Oferta servicii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Oferta servicii pt amatorii de covrigi cu caini in coada

#1 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 09 December 2008 - 11:50 PM

Acum ca avem revista este de bun simt sa trimitem si niste poze decente, fara patrupede cu covrigi in partea dorsala. Astfel ca machete.ro vine in intampinarea acestor nevoi avand acces la un fel de minimicropetitsemipseudostudio foto. Evident ca e moca si in limita timpului disponibil. Oferta se refera doar la machete.

Imagine atasata: poze.jpg

#2 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 10 December 2008 - 06:02 AM

Felicitari, preaonorabile Viking !

Acum, daca tot ai investit in cele doua blitz-uri cu softbox si in suportul pentru ciclorama... mi-as permite sa-ti sugerez:
- Mareste componenta ORIZONTALA a cicloramei, astfel ca subiectul sa fie cat mai distantat de componenta verticala (fundal). Raportul ideal ar fi cam 2/3 orizontal si 1/3 vertical.
- Culoarea alba, nu-i tocmai cea mai fericita alegere, daca nu stapanesti PERFECT controlul expunerii... Poate vei pohti sa incerci un gri-neutru, sau un albastru mediu spre inchis, sau chiar un negru ( cel mai estetic, in umila-mi opinie... ).
- Pozitia si unghiul celor doua surse de lumina, nu-ti asigura rezultate optime, daramite creative & estetice... Daca f'un fotograf "profesionist" te invata ca iluminarea "in foarfece" reprezinta panaceul universal, poti sa-i zici linistit "hai-sictir"... Dar asta cu iluminarea este o poveste oleaca mai lunga, desi nu foarte complicata.

Oricum, mult respect pentru initiativa ta !

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12660
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 10 December 2008 - 08:48 AM

Da, laudabila initiativa!!!!!

#4 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 10 December 2008 - 10:14 AM

Vezi postareaDRAGOS, la 10 Dec 2008, 06:02, a spus:

1. Mareste componenta ORIZONTALA a cicloramei, astfel ca subiectul sa fie cat mai distantat de componenta verticala (fundal). Raportul ideal ar fi cam 2/3 orizontal si 1/3 vertical.

2. Culoarea alba, nu-i tocmai cea mai fericita alegere, daca nu stapanesti PERFECT controlul expunerii... Poate vei pohti sa incerci un gri-neutru, sau un albastru mediu spre inchis, sau chiar un negru ( cel mai estetic, in umila-mi opinie... ).

3. Pozitia si unghiul celor doua surse de lumina, nu-ti asigura rezultate optime, daramite creative & estetice... Daca f'un fotograf "profesionist" te invata ca iluminarea "in foarfece" reprezinta panaceul universal, poti sa-i zici linistit "hai-sictir"... Dar asta cu iluminarea este o poveste oleaca mai lunga, desi nu foarte complicata.

4. Oricum mult respect pentru initiativa ta.

1. Se face, in poza era setat pentru bijuterii. Intr-adevar la subiecte umane au aparut ceva umbre.

2. Se rezolva, probabil cu un bleu sau gri (imi place fundalul din pozele lui Alguhan).

3. Radu Grozescu il cheama, el le-a aranjat. Cei de la f64 sunt cazuti in limba dupa el. Sotia mea a facut cursuri cu el si sustine ca stie multe. Dar o fi o chestie de tagma, deoarece au terminat amandoi fizica. http://radugrozescu.com/fotograf.html

4. Nu e a mea, e a sotiei, eu m-am opus cat am putut. Desi acum nu regret deloc si am sa profit din plin.

Daca mai ai ponturi nu ezita. Sau poate ai niste machete si vrei poze la ele, caz in care ne incurcam ulterior si la un vin (detin informatii ca un anumit machetist are 5l de ceva de prima mana asa ca il chemam si pe el).

#5 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 10 December 2008 - 10:37 AM

Vezi postareaOlafTheViking, la 10 Dec 2008, 11:14, a spus:

[...]Cei de la f64 sunt cazuti in limba dupa el. [...]

:dribble: Dupa El sau dupa Ela?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Untitled_1.jpg