Colectia mea
Postat 15 May 2011 - 09:07 PM
Postat 22 May 2011 - 08:47 PM
Am facut cateva poze astazi, dar nu sunt prea multumit de rezultate, asa ca voi posta doar 2-3 imagini ale camionului terminat. Ceea ce lipseste sunt cutiile cu munitie. Kitul de la Zvezda nu are decat o singura cutie cu munitie pt. mitraliera. Sper sa fac rost de acestea la un moment dat. Mi se pare ca am vazut un set produs de Tank.
Postat 31 July 2011 - 12:01 PM
anakinu, la 23 May 2011 - 08:16 AM, a spus:
Felicitari,ti-a iesit super !
stageexp, la 25 May 2011 - 08:54 AM, a spus:
Arata exceptional.
Foarte realistic, felicitari.
Foarte realistic, felicitari.
Va multumesc pentru aprecieri.
Din cauza programului foarte solicitant de la serviciu am lucrat foarte putin in ultimul timp. Dar am reusit sa salvez un proiect la care tin foarte mult, Sd.Kfz. 11. Am inlocuit piesele distruse (topite) cu unele realizate de mine. Am inceput astazi lucrul la tunul tractat de semisenilat, adica 10,5 cm leFH 18.
Postat 28 August 2011 - 04:14 PM
Am terminat si piesa de artilerie pentru Sd.Kfz. 11. Am vrut sa-i fac si o mica vigneta, asa ca am comandat o rama foto cu niste dimensiuni mai ciudate, dar m-am plictisit asteptand; de fapt nu cred ca mai vine...In fine, probabil ca ma voi duce sa cumpar una de la magazin si s-o tai la dimensiunea care imi trebuie. In timp ce asteptam rama respectiva, m-am apucat de urmatorul proiect: M2 Halftrack pe post de tractor de artilerie si tun ZIS-3. Pana in momentul de fata, am asamblat sasiul si cabina, precum si doua figurine, urmand sa trec la vopsire cat de curand. Urmeaza alte piese de artilerie, atat cu tractiune mecanizata, cat si hipo.
Postat 27 September 2011 - 12:24 PM
Foarte frumoase pozele.Felicitari pentru aceste colectiiii
Postat 08 October 2011 - 06:46 PM
blonduradu, la 27 September 2011 - 12:24 PM, a spus:
Foarte frumoase pozele.Felicitari pentru aceste colectiiii
Puma, la 30 September 2011 - 10:29 PM, a spus:
Intradevar impresionanta!Delecteaza-ne ochi in continuare si cu alte lucrari
Va multumesc. Sper sa vad si la voi cat mai multe lucrari.
In continuare, cateva poze cu semisenilatul M-2. Dupa cum se poate vedea, am avansat destul de mult. Mai am de facut ultimele retusuri, de instalat echipajul si de terminat echipamentul artileristilor (casti, bidoane, arme, etc.)
Postat 03 January 2012 - 05:24 PM
Am reusit sa termin 2 proiecte in luna decembrie (pe 28 dec., ora 00:30; a doua zi plecam in concediu si nu vroiam sa intru in noul an cu ceva neterminat pe masa de lucru). Primul este inceput de ceva timp, mai exact semisenilatul M2A1(Dragon) si tunul ZIS-3 (Miniart). Al doilea l-am terminat mai repede deoarece am avut cateva zile libere in perioada sarbatorilor. Este vorba despre un tanc usot T-70M (Miniart).
M2A1 Halftrack & ZIS-3
Regimentul 1962 AT
Brigada 15 mecanizata
Corpul 4 mecanizat de Garda
Sofia, 9 sept. 1944
M2A1 Halftrack & ZIS-3
Regimentul 1962 AT
Brigada 15 mecanizata
Corpul 4 mecanizat de Garda
Sofia, 9 sept. 1944