Colectia mea
Postat 15 October 2012 - 09:25 PM
Postat 16 October 2012 - 12:52 AM
Un pont pt faruri ,pe care l-am primit si eu de la HIND:in locul gelului,poti folosi aracet BIC,se usuca rapid si devine transparent[ca o sticla]...merge la fel de bine si pt realizarea baltilor in diorame.
Postat 16 October 2012 - 05:45 PM
dani, la 16 October 2012 - 12:52 AM, a spus:
Un pont pt faruri ,pe care l-am primit si eu de la HIND:in locul gelului,poti folosi aracet BIC,se usuca rapid si devine transparent[ca o sticla]...merge la fel de bine si pt realizarea baltilor in diorame.
Multumesc Dani. Prefer sa folosesc gelul sotiei pentru a vedea cum se enerveaza. Zici ca este aur, nu gluma. Glumesc, desigur. Imi place pentru ca se intareste instantaneu in "cuptorul" cu UV. Problema este ca-l pot folosi doar in cantitati mici, pentru faruri. Am luat "still water" de la Vallejo si vreau sa incerc sa-l folosesc pentru o vinieta cu un T-38 sau T-40. Aracetul BIC de care aminteai unde se gaseste? In ce cantitate si cat timp ii este necesar pentru a se intari?
Cu respect,
Adrian
Postat 16 October 2012 - 05:50 PM
jiju, la 15 October 2012 - 09:25 PM, a spus:
Iti multumesc si tie Jiju pentru aprecieri. T-37 va avea cat de curand o vinieta, cel mai probabil pe malul unei ape. Sper sa ma descurc cu apa, pentru ca mai am in cutii un T-38 si un T-40, care vor fi ceva mai ude.
Postat 16 October 2012 - 11:12 PM
"In ce cantitate si cat timp ii este necesar pentru a se intari? "-n-am stat niciodata sa calculez[de obicei lucrez la 4-5 kituri in paralel],asa ca nu pot sa-ti dau un raspuns exact.Vizavi de uscare,e in functie de cantitatea de aracet folosita...un strat mai gros va avea nevoie de cel putin 1 ora,pana va deveni transparent.
Postat 26 December 2012 - 06:50 PM
10th Dragoons, 1st Polish Armoured Division
Franta, 1944
Bronco 1/35
Echipajul este Miniart. Pavajul si detaliile cladirii (ferestre, usa, burlanul) sunt Miniart, restul este productie proprie. Stalpii sunt capace de fibra optica. Constructia a durat aproximativ 6 saptamani.
Postat 26 December 2012 - 07:12 PM
Postat 27 December 2012 - 08:59 AM
Postat 27 December 2012 - 02:16 PM
Ce nu-mi plac sunt perdelele. Poate si figurinele necesitau ceva mai multa atentie, insa inteleg ca nu ele se vor a fi in centrul atentiei.
Oricum, bravo pentru realizare si spor la urmatoarea.
Postat 27 December 2012 - 03:45 PM
alexelu_marinelu, la 27 December 2012 - 02:16 PM, a spus:
Ce nu-mi plac sunt perdelele. Poate si figurinele necesitau ceva mai multa atentie, insa inteleg ca nu ele se vor a fi in centrul atentiei.
Oricum, bravo pentru realizare si spor la urmatoarea.
Multumesc. Perdelele sunt niste simple detalii. Data viitoare sper ca vor iesi mai bine. Cat despre figurine, eu sunt multumit, pentru moment. Peste un an nu voi mai fi; asa cum acum nu mai sunt multumit de figurinele realizate acum un an sau doi. Luate impreuna, elementele ce alcatuiesc vinieta sunt OK. Daca as fi realizat doar o figurina prezentata singura, probabil ca as fi petrecut saptamani lucrand la ea...Asta ar insemna sa fac 1-2machete pe an, mai ales daca fac machete cu multe figurine, precum M2 cu tun ZIS-3 sau Sd.Kfz. 11 cu obuzier leFH 18.
Postat 27 December 2012 - 09:57 PM
Sper ca postarea mea sa nu te fi suparat, intrucat s-a vrut a puncta niste aspecte. Limitele si le fixeaza fiecare, in functie de mai multe motive.
Sa stii ca pentru unii, si 2 modele pe an sunt multe.
Postat 04 May 2013 - 05:50 PM
BMW R75 in timpul ofensivei germane in directia Caucaz (1942).
MB 1/35
Vikingii sunt facuti din piese Dragon si ceva Poxilina. Ivan este de la Zvezda. Nu pot spune ca imi place prea tare kit-ul de la MB. Asamblarea nu este asa de simpla precum in cazul motocicletelor produse de Zvezda. Cel putin asa zic eu...Oricum, sper ca a iesit ceva dragut.
Postat 04 May 2013 - 08:31 PM
Jeepul este marca Italeri si a fost construit OOTB. Tunul este o vechitura de la ICM. La tun am avut ceva mai mult de lucru. In primul rand i-am inlocuit scutul cu unul facut de mine. Pe langa asta, mai are cateva mici retusuri pe alocuri. Rotile sunt tot ICM, dar de ultima generatie. Echipajul este Miniart.