Pagina 1 din 1
MLI 84
Postat 06 December 2008 - 11:25 PM
seemann, la 7 Dec 2008, 00:08, a spus:
da ai dreptate sunt mai multe diferente.. in mare totusi se poate face o macheta destul de reusita a mli din bmp 1 cu cateva modificari exterioare pt ca main body e acelasi!
ok! cu conversia? stie cineva? se mai gaseste undeva?
ok! cu conversia? stie cineva? se mai gaseste undeva?
O sa intreb la magazin la Modelism.
Corectie pentru mai devreme: este MLI 84M1, nu MLI 84A1. Multumesc Razeer.
Aceasta postare a fost editata de Danu: 06 December 2008 - 11:29 PM
Postat 12 December 2008 - 09:32 AM
A fost un kit de conversie scos de Craciunoiu aka Modelism, dar au fost foarte putine. Nu se mai gaseste de cativa ani. L-am tot intrebat daca il reediteaza dar tot baga scuze ca nu are rasina sau mai stiu eu ce alte minuni. Sincer, nu cred sa-l mai scoata vre-odata. Eu pastrez un BMP 1 la naftalina in caz ca se va intampla minunea si va mai scoate o editie.
Postat 17 February 2009 - 08:40 PM
Un MLI 84 m gasesti la wespe models dar te cam arde la buzunar 60 euro vezi aici : http://www.wespemode...ania-p-415.html
Postat 27 February 2009 - 04:40 PM
ovichelu, la 17 Feb 2009, 20:40, a spus:
Un MLI 84 m gasesti la wespe models dar te cam arde la buzunar 60 euro vezi aici : http://www.wespemode...ania-p-415.html
Kit-ul de la wespe pare mult prea simplist. Cel facut de Craciunoiu era mai detaliat si includea afetul impreuna cu mitraliera din spate.
Poate il convinge cineva pe autor sa mai scoata o editie.
Postat 30 May 2012 - 10:16 PM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Nu mai este de actualitate
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Nu mai este de actualitate
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1