Forum Machete,Modelism,Hobby: Optiunea de editare - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Optiunea de editare

#21 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 January 2006 - 06:52 PM

Optiunea asta
Imagine postata
functioneaza sigur si la useri.
Bafta!

#22 Useril este offline   Hartmann 

• Membru deplin
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 14-January 05
  • Interests:Modelism feroviar

Postat 06 January 2006 - 11:52 PM

Da, mi-a aparut optiunea cu Replace sau Keep attachment, dar dupa ce am vazut ca nu era atasamentul corect... ia butonul de Edit de unde nu-i! In fine, ca n-o lungim prea tare sper sa nu mi se mai intample si om mai vedea noi pana atunci.

Acum, in legatura cu postarea mai multor poze in acelasi post, poate imi spune si mie cineva cum de a fost posibila postarea mai multe screenshot-uri in acelasi post, aici de exemplu.

Aceasta postare a fost editata de Hartmann: 06 January 2006 - 11:56 PM

#23 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 07 January 2006 - 12:31 AM

Aha, deci ti-a mers edit-ul, dar te-ai prins mult mai tarziu ca ai gresit poza, si a expirat timpul... Eu inteleg ca merge cum trebuie, din ce spui tu... Daca se mai intampla, inca un post nu reprezinta o problema... Sau celelalte solutii despre care s-a vorbit...

Referitor la "cum de la aia se poate", apai se poate cum se poate si aici si cum ti-am spus deja. Cu tag-uri [IMG], nu prin upload in forum... Pozele de acolo sunt pe www.imageshack.com si www.photobucket.com. Aici, dupa cum ti-am spus, poti sa le pui in galeria personala, si cu IMG-uri sa le inserezi in postari daca vrei mai mult de o imagine / postare. Asa cum au facut si ei...

O mica corectura la o afirmatie dintr-o postare precedenta, in versiunea ultima (2.1.3) a softului de forum IPB, exista posibilitatea de upload pentru imagini multiple. Din pacate, baietii care l-au scris au schimbat licenta, si versiunile noi sunt pe bani... Multisori... :whistle:

#24 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 07 January 2006 - 08:48 AM

Hartmann, la Jan 7 2006, 12:52 AM, a spus:

Acum, in legatura cu postarea mai multor poze in acelasi post, poate imi spune si mie cineva cum de a fost posibila postarea mai multe screenshot-uri in acelasi post, aici de exemplu.

Conform cu cele scrise de Cartula, am apasat butonul "IMG", i-am scris calea in fereastra care apare pe ecran (http://www. bla,bla,bla ....) si i-am dat ca e OK.

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Am facut asta de trei ori si a iesit ce vezi in postare.

Uneori prefer metoda asta pentru ca pot scrie si intre imagini si pot incheia cu text.
Si nu era cazul sa dai exempul de atat de departe. Aici,la pagina 4, am folosit aceiasi metoda. Este pe acest forum :whistle:

Bafta!

#25 Useril este offline   Hartmann 

• Membru deplin
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 14-January 05
  • Interests:Modelism feroviar

Postat 09 January 2006 - 05:23 AM

Da crios, mersi. Exact despre asta am tot incercat sa spun! Te rog scrie pas cu pas cum ai facut (unde/de unde uploadezi, ce si cum, etc.) ca sa inteleg eu mai bine (si poate or mai fii si altii care nu stiu...) :whistle:

Aceasta postare a fost editata de Hartmann: 09 January 2006 - 05:24 AM

#26 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 09 January 2006 - 11:50 AM

Hartmann, nu te supara dar cred ca nu-ti prea dai interesul si astepti totul pe tava :whistle:
Mai citeste inca o data, cu atentie, ce a scris Crios, ca a explicat cat se poate de clar.

Si inca ceva... Pe prima pagina, sus, prima chestie e asta:
80" target="_blank">http://cartula.net/modules/smartsection/item.php?itemid=80
intitulata sugestiv "Inserarea imaginilor din Galerie in postari pe forum"...
Dedesubt se gaseste asta:
http://cartula.net/m...m.php?itemid=44
intitulata la fel de sugestiv "Cum pot avea propria galerie de imagini !!!"

Sunt in romana, sunt pas cu pas, mai mult de atat sincer nu se poate... Trebuie doar sa-ti aloci 5 minute si sa le citesti. De abea dupa ce le-ai citit cu atentie, pune alte intrebari.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi