Forum Machete,Modelism,Hobby: Heller - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Heller

#1 Useril este offline   Cassin 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 409
  • Inregistrat: 08-April 06
  • Interests:Machete statice avioane de orice fel (de preferinta cu elice din WW II) 1/72

Postat 02 December 2008 - 10:15 AM

Se pare ca Heller va fi ceva de domeniul trecutului... Colegii de pe forumul francez "Fighters" incep sa se ingrijoreze.
Vhttp://fighters.forumactif.com/le-bar-de-l-escadrille-f11/tres-mauvaises-nouvelles-de-chez-heller-t21800.htmVous savez tous que notre marque nationale vit de très graves difficultés depuis plusieurs années, mais les nouvelles sont de plus en plus mauvaises : le repreneur avait 38 personnes au livre du personnel. Hier il restait 27 personnes, et aujourd'hui 9 autres ont été licenciées...

Sachant que les engagements pris lors de la reprise étaient valables jusqu'au début de l'année 2010, je crois qu'on peut clairement voir l'orientation du "joyeux" personnage actuellement proprio des marques Heller et Joustra...

Acheter une entreprise comme Heller-Joustra pour 200.000 euros, la laisser crever pour ensuite la démanteler plus facilement sachant que rien que les machines représentent beaucoup plus que cette somme (sans compter les moules, les bâtiments, etc...), voilà une opération intéressante pour un vautour charognard, mais écœurante tant sur le plan social que sur celui du patrimoine national !

#2 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 02 December 2008 - 06:52 PM

Te rog frumos sa traduci.

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 02 December 2008 - 08:40 PM

_Danus Maximus@-in linii mari suna cam asa:" ...stiti cu toti ca marca noastra nationala are probleme serioase de cativa ani,dar stirile sunt din ce in ce mai rele:avea 38 personal angajati;ieri mai ramasesera 27,pentru ca astazi inca 9 insi sa fie concediati;

...stiind ca au contractul de munca valabil pana la inceputul anului 2010,cred ca putem lesne vedea orientarea"investitorului" actualul proprietar al marcii Heller si Joustra...

Sa cumperi o intreprindere ca Heller-Jostra cu numai 200.000 euro si s-o lasi sa crape(expresia autorului)pentru a putea sa o dezmembrezi mai usor stiind ca numai utilajele valoareaza mai mult decat atat(fara sa mai punem la calcul efectele,cladirile) ...iata o operatiune interesanta pentru "un tun"(cuvantul imi apartine dar releva cel mai corect ideea exprimata de autor)dar va avea un efect dezastruos nu numai in plan social cat si in cel al patrimoniului national"

P.S. pesemne ca baiatul asta din Franta,inca n-a auzit de privatizarile de succes din Romania;sa vezi aici "impact pe plan social si al patrimoniului national"!!!! <_<

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 02 December 2008 - 08:46 PM

#4 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 02 December 2008 - 09:47 PM

Multumesc.In mare pricepusem si eu dar nu intelegeam detaliile.Pacat.Era o firma care a dus in spate,alaturi de altele,acest hobby.

#5 Userul este online   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4956
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 02 December 2008 - 09:56 PM

Nasoala treaba....bine ca mi-am facut stoc de 7-8 Mirajuri de la ei :)

#6 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 03 December 2008 - 03:06 PM

Iar eu o sa-mi fac un stoc de corabii, pentru ca multe modele Heller sunt, cred eu, extrem de reusite.

Aceasta postare a fost editata de Degrelle: 03 December 2008 - 03:07 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi