Pagina 1 din 1
Fi-156, Lockheed L14, Lublin R-XIII, MIG 23MF 1/72 - noutati mgc151184 - homepage
Postat 30 November 2008 - 06:24 PM
Fi-156 Storch YR-MSY - 1/72 ACADEMY, inmatricularea realizata cu saploane, doar stema dupa tricolor este luata din decalul ParcModels Mil Mi-4
Mai multe poze AICI
Lockheed L14 Super Electra YR-LID - 1/72, modificare din Hudson Mk. IV/V ITALERI, inmatriculare realizata cu decaluri "home-made" si sabloane.
Mai multe poze AICI
Lublin R-XIIID - 1/72 AeroPlast, un kit vechi care bune cateva probleme la construire, motorul a fost inlocuit, deoarece in kit era dat turnat intr-o singura bucata cu capota si cercul metalic din fata motorului.
Mai multe poze AICI
MIG 23 MF nr.224 si nr.407 - 1/72 Zvezda, kiturile au fost regravate, decaluri "home-made"
Mai multe poze AICI si AICI
Mai multe poze AICI
Lockheed L14 Super Electra YR-LID - 1/72, modificare din Hudson Mk. IV/V ITALERI, inmatriculare realizata cu decaluri "home-made" si sabloane.
Mai multe poze AICI
Lublin R-XIIID - 1/72 AeroPlast, un kit vechi care bune cateva probleme la construire, motorul a fost inlocuit, deoarece in kit era dat turnat intr-o singura bucata cu capota si cercul metalic din fata motorului.
Mai multe poze AICI
MIG 23 MF nr.224 si nr.407 - 1/72 Zvezda, kiturile au fost regravate, decaluri "home-made"
Mai multe poze AICI si AICI
Postat 30 November 2008 - 08:17 PM
[quote name='Mgc151184' date='30 Nov 2008, 19:24' post='75987']
Fi-156 Storch YR-MSY - 1/72 ACADEMY, inmatricularea realizata cu saploane, doar stema dupa tricolor este luata din decalul ParcModels Mil Mi-4
Arata foarte bine, felicitari. Par tocmai iesite pe poarta fabricii. Am si eu un Mig-23 in asteptare. Daca poti sa ne spui ceva despre culori... Multumesc.
Arata foarte bine, felicitari. Par tocmai iesite pe poarta fabricii. Am si eu un Mig-23 in asteptare. Daca poti sa ne spui ceva despre culori... Multumesc.
Postat 30 November 2008 - 09:48 PM
Citeaza
Multumesc pt felicitari.
Nu inteleg "Par tocmai iesite pe poarta fabricii."
Griul deschis de pe Mig-uri este MM 1728 Light Ghost Grey.
Postat 30 November 2008 - 10:50 PM
Postat 02 December 2008 - 09:48 PM
Citeaza
superbe cum ne-ai obisnuit!
crucea de pe sorch e sablon? sau decals? ai idee la BN-2 de la Aviasan daca aveau cruci pe aripi? vreau si eu sa fac BNK cel fugitiv si nu stiu unde sa mai intreb
felicitari inca o data si multumesc anticipat
crucea de pe sorch e sablon? sau decals? ai idee la BN-2 de la Aviasan daca aveau cruci pe aripi? vreau si eu sa fac BNK cel fugitiv si nu stiu unde sa mai intreb
felicitari inca o data si multumesc anticipat
Multumesc pt felicitari,virusu.
Crucea e sablon,a fost cam dificil procesul dar a iesit.
Am si eu un BN2 1/72 Airfix, e aproape gata, mai am de pus decalurile,spalari (imbatraniri) si gata. Am cautata si eu pe unde am putut poze cu BN2 romanesti da nimic interesant, asa ca am decis sa-l fac pe cel de la muzeul de aviatie inmatriculat cu cocarde si Nr.130 negru. Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Daca ai Bn2 de la Airfix 1/72 te sfatuiesc sa-i bagi cat mai mult plumb in bot sa nu ai propleme dupa asamblare.
Postat 03 December 2008 - 12:46 AM
chiar daca e putin off-topic, priveste aici schema de vopsire a unor BN-2uri, printre care si BNK, dar nu mi-e clar unde era crucea... cred ca imediat dupa bordul de fuga... daca nu te grabesti cu el, peste cateva zile o sa am ceva date despre amenajarea interioara a tuturor variantelor
Aceasta postare a fost editata de virusu: 03 December 2008 - 12:47 AM
Postat 03 December 2008 - 11:01 AM
Citeaza
chiar daca e putin off-topic, priveste aici schema de vopsire a unor BN-2uri, printre care si BNK, dar nu mi-e clar unde era crucea... cred ca imediat dupa bordul de fuga... daca nu te grabesti cu el, peste cateva zile o sa am ceva date despre amenajarea interioara a tuturor variantelor
Multumesc pentru link-ul dat, foarte interesante pozele. La BNJ se vede ceva rosu sub plan, e posibil sa fie cruce, da pana nu se vede o poza clara e greu de spus daca avea sau nu cruci rosii pe planuri.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1