Forum Machete,Modelism,Hobby: Simulatoare(jocuri) pentru PC - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Simulatoare(jocuri) pentru PC

#21 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 07 December 2008 - 02:22 AM

Pai ar mai fi...

Microsoft Flight Simulator X
Panzer Commander - dar e prea vechi
Microsoft Train Simulator

#22 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 30 December 2008 - 12:35 AM

Un simulator nou aparut este DCS: Black Shark. E luat si simulat pana la ultimul butonel si in cele mai mici detalii un elicopter Ka-50.

http://www.digitalcombatsimulator.com/

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ScreenShot_019.jpg

#23 Useril este offline   virusu 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 05-January 07
  • Interests:avioaneeeee

Postat 30 December 2008 - 01:19 AM

in sfarsit ceva frumos si rusesc :pardon:

va mai recomand doua simulatoare captivante
Wings Over Israel
http://www.thirdwire...project_woi.htm

si Wings Over Vietnam
http://www.gamespot....nam/review.html

#24 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 05 January 2009 - 07:40 PM

Aduc la cunostinta un simulator de razboi modern.Aici poti controla de la A10 si AH64 pana la T72 Abrams si de ce nu ... chiar soldatul.
Armed Assault
Initial jocul a luat o nota mediocra datorita problemelor tehnice.Asta nu trebuie sa va opreasca in a-l incerca, detorita numeroaseor patch-uri oficiale de peste 1.5GB care l-au adus la perfectiune in ochii mei.

Eu am adaugat la ultima varianta a jocului si ultimul addon aparut pe piata(gratis) care introduce ultimele arme si vehicule moderne.(Stryker MGS cu slat!!!/ M1A2 SEP TUSK/ T90)

Jocul are un editor superb in care va puteti crea ce scenariu doriti, mai mult sau mai putin complicat.In pozele de jos se poate vedea cum am pus fata in fata 5xAbrams vs. 12xT-72.Rezultatul se vede usor...
Varianta pt. Armata SUA costa 1500$.Varianta jucabila de pe piata este maxim 30$.M-am amuzat cand am vazut o sala plina de soldati ce se jucau acest joc(unii commander, altii gunner,altii loader :drinks: )

Pozele sunt facute de mine cand ma jucam pe detalii maxime.Deci le-am mentinut rezolutia folosita de mine.Din pacate cerintele de sistem sunt foarte ridicate.O sa mai pun poze si din aer cand mai intru.Jocul chiar este superb.

...am scazut calitatea la ultima ca era mai mare de 384K.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_04_42_89.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_04_49_43.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_08_18_98.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_08_51_65.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_09_14_88.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_18_42_00_62.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_02_41_14.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_19_00_33_44.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_05_18_57_31_21.jpg

#25 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 06 January 2009 - 09:30 AM

Frumos intr-adevar...!

#26 Useril este offline   tgr 

• Membru senior

Postat 06 January 2009 - 12:38 PM

Am uitat pozele din aer.Au si bord, dar nu se mai vedea peisajul :drinks: .Ultima poza este facuta pentru a va face o idee despre posibilitatile editorului.Hartile sunt imense, avand zeci de kilometri patrati.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: arma_2009_01_06_00_13_26_34.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_06_00_16_32_26.jpg
  • Imagine atasata: arma_2009_01_06_00_37_31_08.jpg

#27 Useril este offline   gojira 

• Membru deplin
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 27-December 08

Postat 12 January 2009 - 07:38 PM

Ceva joculete cu WW1 imi poate recomanda cineva? Am gasit doar First Eagles of The Great Air, care mi se pare cam nasol. Multumesc.

#28 Useril este offline   tomagabriel 

• Membru deplin
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 06-September 07

Postat 19 January 2009 - 12:04 PM

Vezi postareagojira, la 12 Jan 2009, 19:38, a spus:

Ceva joculete cu WW1 imi poate recomanda cineva? Am gasit doar First Eagles of The Great Air, care mi se pare cam nasol. Multumesc.

1914 Shells of Fury - simulator de submarin.
+
Stiu ca era un MOD de Blitzkrieg I (strategie) care viza primul razboi mondial. Din pacate nu-mi mai amintesc alte detalii. Daca imi amintesc revin.

Vezi postareavirusu, la 30 Dec 2008, 01:19, a spus:

in sfarsit ceva frumos si rusesc :-(

va mai recomand doua simulatoare captivante
Wings Over Israel
http://www.thirdwire...project_woi.htm

si Wings Over Vietnam
http://www.gamespot....nam/review.html

Subscriu la recomandarea de mai sus. Cele doua simulatoare sunt pur si simplu PURE FUN. Ce as dori sa adaug. Comunitatea de modderi pentru seria Wings Over Vietnam/Europe/Israel este foarte activa si musai trebuie sa consultati site-uri cum ar fi www.combatace.com si sa va impanati simulatorul cu cateva add-on-uri:
- un weapon pack (care va permite sa folositi orice munitie va trece prin cap - inclusiv bombe cu grafit sau fibra de sticla si bombe inerte pentru antrenament - colectia e pur si simplu vasta)
-o puzderie de avioane incepand cu avioane din WW2 si pana la avioane invizibile fara pilot.
-nu in ultimul rand luati cateva add-on-uri cu imbunatatiri grafice (bloom, efecte explozii+fum, teren imbunatatit, paduri, etc.).
La prima vedere, instalarea unor add-on-uri poate parea un pic cam dificila. Multe sunt insa fisier exe auto-instalabil. Ca sa va faceti o idee, daca jocul full ocupa pe hard ~1Gb, am ajuns sa il umflu la 6Gb! cu add-on-uri. Cand voi avea timp voi reveni cu ceva imagini ca sa-mi sustin sfaturile.

#29 Useril este offline   tgr 

• Membru senior

Postat 22 May 2009 - 10:28 PM

Nu e simulator, dar merita incercat.
Battlestations Pacific.
Coordonarea bataliilor se face pe mare/aer/pamant(pamant mai putin dar se face si pe acolo), in genul pozei pusa de mine.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_03_46_36.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_06_10_48.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_22_40_16_65.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_22_58_59_99.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_07_30_18.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_08_21_56.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_09_14_99.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_09_35_21.jpg
  • Imagine atasata: bsp_2009_05_22_23_00_10_36.jpg

Aceasta postare a fost editata de tgr: 22 May 2009 - 10:33 PM

#30 Useril este offline   Claudiu 

• Membru senior
  • Postari: 999
  • Inregistrat: 20-February 07

Postat 28 May 2009 - 03:50 PM

Este un joc destul de bun ,fata de Battlestation Midway,grafica este mai buna,lare si misiuni mai multe.merita jucat

#31 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 18 September 2009 - 03:21 PM

Ceva jocuri/simulatoare in care avem posibilitatea de a zbura aeronave sovietice ex Mig21 are cineva stire de asa ceva?
Multumesc

#32 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 19 September 2009 - 01:33 AM

Microsoft Flight Simulator 2004 cu add-on-ul de la Captain Sim MiG-21UM si Lago MiG-21BIS.

#33 Useril este offline   tomagabriel 

• Membru deplin

Postat 26 December 2009 - 12:19 AM

Vezi postareatgr, la 4 Dec 2008, 13:21, a spus:

Iti raspund aici tomcat.Poate intereseaza si pe altii.
Se lucreaza oricum la Steel Beasts 2 (de ani buni) care va avea si o varianta mai ieftina...mai "jucabila".
Pt. cine este interesat, Steel Beasts Pro, se cumpara de aici:
http://www.esimgames.com/purchase.htm

Nu incercati sa faceti rost de el altfel pt. ca este pierdere de vreme. :pint:

Steel Beasts Pro PE screenshots. Un simulator care merge jucat atat ca simulator (pur) de tanc, dar si ca joc de strategie, pentru cei care vor sa coordoneze un atac mai consistent cu tancuri, blindate, infanteristi si etc. (al 2-lea screen are efectul de bloom adaugat intr-un program de editare grafica; restul capturilor sunt cu grafica jocului, fara modificari).

Atasez si un link cu un slideshow dintr-un after action report pe care l-am facut pentru cei care vor sa-si faca o idee de cum se joaca jocul (ideea e ca e foarte realist comparativ cu tot ce exista pe piata si prin urmare si foarte neiertator).

http://www.megaupload.com/?d=9UVCAQ4Y

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SS_23_35_51.jpg
  • Imagine atasata: SS_23_43_07.jpg
  • Imagine atasata: SS_23_48_03.jpg
  • Imagine atasata: SS_23_41_49.jpg
  • Imagine atasata: SS_19_55_59.jpg
  • Imagine atasata: SS_18_35_00.jpg
  • Imagine atasata: SS_00_15_43.jpg
  • Imagine atasata: SS_00_16_23.jpg

Aceasta postare a fost editata de tomagabriel: 26 December 2009 - 12:31 AM

#34 Useril este offline   Aditzu 

• Membru senior
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 12-October 08
  • Interests:Am multe

Postat 26 December 2009 - 12:55 AM

aaaa, da? Incercati Red Orchestra: Ostfront 41'-'45, asta da simulator de infanterie si blindate. Pt inceput are pt fiecare dintre puteri:Germani sau Rusi, un fel de a'ti alege omul, cum e la Counter Strike, numai ca este cu grade. Nemtii au asa: GruppenFuhrer, Schutze, Pionere, MG Schutze(parca), Assault, etc iar pt tancuri au 2 categorii: comandantul si restul echipajului(care sunt la fel). In fine, ca o idee, este destul de mare + ca are si 1 sau 2 harti in romania(stiu sigur ca una este la Arad in 44). Are Sdkfz, Tiger I, Panther, Panzer III, Panzer IV D, F, G,Stug, T34/85,IS2,T34,masina aia ruseasca(nu mai stiu cum ii zice), este ft belea in mare. Hartile incep cu asaltul Primelo pozitii rusesti(jocul te da la 3 zile dupa inceperea razboiului cu URSS) si terminand cu Reichstag-ul.

#35 Useril este offline   tomagabriel 

• Membru deplin

Postat 26 December 2009 - 01:04 AM

Vezi postareaMaverick, la 18 Sep 2009, 15:21, a spus:

Ceva jocuri/simulatoare in care avem posibilitatea de a zbura aeronave sovietice ex Mig21 are cineva stire de asa ceva?
Multumesc

Poti sa incerci si seria de simulatoare de la Third Wire. Wings over Vietnam/Europe/Israel. Mig-21 vine ca mod pe care il gasesti de ex. la CombatAce. Poti sa incerci aici pentru avioane aditionale: http://www.column5.us.

#36 Useril este offline   tomagabriel 

• Membru deplin

Postat 26 December 2009 - 02:30 AM

Vezi postareaAditzu, la 26 Dec 2009, 00:55, a spus:

aaaa, da? Incercati Red Orchestra: Ostfront 41'-'45, asta da simulator de infanterie si blindate. Pt inceput are pt fiecare dintre puteri:Germani sau Rusi, un fel de a'ti alege omul, cum e la Counter Strike, numai ca este cu grade. Nemtii au asa: GruppenFuhrer, Schutze, Pionere, MG Schutze(parca), Assault, etc iar pt tancuri au 2 categorii: comandantul si restul echipajului(care sunt la fel). In fine, ca o idee, este destul de mare + ca are si 1 sau 2 harti in romania(stiu sigur ca una este la Arad in 44). Are Sdkfz, Tiger I, Panther, Panzer III, Panzer IV D, F, G,Stug, T34/85,IS2,T34,masina aia ruseasca(nu mai stiu cum ii zice), este ft belea in mare. Hartile incep cu asaltul Primelo pozitii rusesti(jocul te da la 3 zile dupa inceperea razboiului cu URSS) si terminand cu Reichstag-ul.

Buna! Ai idee daca sunt simulate si eficientele de penetrare pentru diferite tipuri de proiectile (HEAT,HE) pe diferite blindaje (grosimi/unghiuri)? Si inca o chestie. Intr-o lupta de tancuri in red Orchestra, cam de la ce distante maxima se angajeaza o lupta (in km)? Nu am incercat Red Orchestra pentru simulari WW2. Am incercat T34 vs. Tiger si am fost placut impresionat (multe bug-uri, dar interesant; am fost oarecum intrigat de rata mare de ricoseuri; in ziua de azi ricoseurile sunt mult mai reduse ca numar; in general o lovitura=mort). SB Pro Pe mi-a placut f mult pt. nivelul de ralism. De ex. sunt simulate pana si giroscoapele care ghideaza rachetele TOW sau stabilizeaza tunurile pe tancuri. Alt exemplu misto pe care pot sa-l dau. Am tras intr-un elicopter hind cu un proiectil perforant (tras de pe un CV9040). Proiectilul a trecut prin tot elicopterul (l-a strapuns de-a lugul. Cum insa nu a atins nici un sistem vital, elicopterul a continuat sa zboare - ce-i drept avariat). La capitolul balistica este posibil ca un proiectil ricosat in pamant sa loveasca un tanc pe dedesubt. Deasemenea AI-ul este inteligent. Gaseste destul de bine pozitiile de hull down si le mentine automat. Evita sa stea in bataia artileriei si executa incercuiri pe mai multe cai. Odata un convoi s-a separat in 4 si m-a inconjurat din 4 directii (am descris misiunea asta in fisierul pt. care am dat link). Unul din grupuri nu a venit spre mine si m-a asteptat sa fug printr-o pozitie de ambuscada in timp ce ceilalti ma fugareau (noroc ca le-am dejucat planul la timp; oricum AI-ul organizeaza ambuscade frecvent si chiar trimite momeli sau unitati semi-sinucigase ca sa te scoata din fortificatie). De notat ca acest comportament nu este scriptat. Elementele din teatrul de opratiuni reactioneaza la situatia data, situatie care e de multe ori alta (scenariile au elemente de randomizare). Nu m-ar mira sa fie simulata si luata in calcul si umiditatea aerului. Stiu ca pana si consistenta terenului e luata in calcul. Tancul se poate afunda in nisip/zapada. In fine, sunt multe de zis. E o chestie interesanta. O ultima faza funny: am intrat cu cele 60 tone are lui Leopard2A6 intr-un copac la viteza maxima gandindu-ma ca de, sunt tanc, o sa dau copacu jos. Am ramas fara comandant, loader si gunner, care si-au rupt gaturile la impact :))) . Never again...

Edit: m-am uitat si eu un pic dupa RedO. Pare misto. L-am pus pe lista de investigat.

Aceasta postare a fost editata de tomagabriel: 26 December 2009 - 02:39 AM

#37 Useril este offline   Aditzu 

• Membru senior
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 12-October 08
  • Interests:Am multe

Postat 26 December 2009 - 10:03 AM

Pai acum depinde, daca nu ai un comandant de tanc care sa observe mai mereu prin binoclu miscarile inamicilor, te poti trezi cu inamicul dupa colt, ceea ce ar fi ft rau. Tancurile au anumite puncte slabe in care poti trage. De ex. mie, in lupta de la Arad, cu un Panzer IV G(nu mai tin minte sigur,dar era panzer IV) am incercat sa pocnesc un tanc ce se indrepta cu toata viteza spre mn(era un t34/85) si am tras cu perforantul in turela lui...pur si simplu a zburat in sus obuzul si mi-a cazut mie in cap, ceea ce mi-a avariat motorul pana la stadiul de incendiu, dupa care a trebui sa il evacuez ca incepuse sa miroasa a Valhala in jur, plus ca misunau rusii pe langa tanc. O alta faza in joc, interesanta, pt un mitralior,sa poata sa aiba eficienta maxima, ai nevoie de un sniper, un loader, un observator si un soldat cu un mp40 pt aparare. Bine inteles, amie mi-a placut ft mult puterea de tragere a mg42-ului, care deasemenea nu poti trage din mers,trebuie neaparat sa stau pe vine langa un geam o stanca, sau pe burta, dar e mult mai greu sa tragi asa, nu vezi decat iarba si atat. In fine, jocul original vine cu un mod pt net(pt asta a fost facut si jocul, pt online) sau piratat, care are skirmish sau iti trebuie Valve(programul celor care au facut CS, Half Life, etc). Eu l-am avut in a doua varianta, dar nu ii dadeam de cap la program, deci ma jucam doar skirmish, ceea ce putea ajunge la 4-5 ore pe zi. Imi aduc aminte de o faza cu un Stug III(al meu) si un t34/85(cu un echipaj de rusnaci ft beti in el): Tancu rusesc a intrat direct pod si,fiind avariat, rusi au vrut sa sara cu el in lac, dar eu fiind supereroul de la 12, am ochit,incacat,am tras...dar pe langa, in timp ce rusii isi faceau de cap cu ragalia la langa pod, iar chestia asta ma enerveaza, cum doamne iarta-ma sa tragi in ei, si ei sa dispara. Bun, am reluat tot, m-am dus la locul faptei si am vazut...un tanc abandonat mai susu de lac, pe langa mn, si 3 rusi morti in spatele meu. Deci concluzia finara era, eu ii calcasem cand vroiau sa fuga(in joc tanchistii sunt dotati doar cu pistoale) prin spatele meu. In fine...cautati un trailer pe youtube, iar daca vreti sa vedeti si altceva, era si un filmulet cu "funny moments" ale jocului.

#38 Useril este offline   tgr 

• Membru senior

Postat 26 December 2009 - 11:45 AM

Um...Red orchestra este un shooter in care te mai sui si in tanc.E doar un joc.
Steal beasts Pro nu degeaba e 125$(varianta pt. public) si are cheie fizica USB de nu-l poti gasi nicaieri, decat la ei.
Actualmente este folosit de armata daneza, pe o interfata fizica de leopard 1/2 pentru simulari si de alti 5-6 membri NATO(US Army si USMC-ul folosesc impreuna acelasi simulator).

Aceasta postare a fost editata de tgr: 26 December 2009 - 11:48 AM

#39 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 27 December 2009 - 08:42 PM

Vezi postareatomagabriel, la 19 Jan 2009, 12:04, a spus:

Stiu ca era un MOD de Blitzkrieg I (strategie) care viza primul razboi mondial. Din pacate nu-mi mai amintesc alte detalii. Daca imi amintesc revin.

Nu e mod. E cu totul alt joc pe aceeasi platforma ca si Blitzkrieg. Jocul se numeste, sugestiv, World War I. Il am in original si nu e rau deloc.
Poti juca 3 campanii, cea ruseasca, germana si franceza. Singurul dezavantaj, zic eu, e faptul ca la viteza "default" se misca groaznic de incet.
Daca e cineva interesat pun de niste screen-shot-uri.

#40 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 04 July 2010 - 03:42 PM

Acu am dat de topicu asta. Si eu sunt pasionat de jocuri pc si in mod special de jocuri WW2. Recomand cu mare caldura seria de jocuri de strategie - Soldiers : Heroes of World War 2 ; Faces of War ; Men of War ; Men of War : Red Tide (unde in campanie luptati si contra romanilor in Constanta) si urmeaza anul asta Men of War : Vietnam

Deci este genul de joc de strategie cu realism de bun simt (in parerea mae)unde tancul ca sa mearga are nevoie de combustibil, are munitie in invetar, se tine cont de calibru si blindaj astfel ca poti trage mult si bine cu 47mm frontal in Tiger si cel mult ii poti rupe o senila, damage realist al tancului (pe parti constructive - turela, senile, motor, sasiu), soldatii la fel au inventar - echipament divers si munitie limitata, sistem de cover pt infanterie, posibilitatea de control individual al unitatilor si multe alte mici detalii care pe mine m-au lasat de multe ori cu gura cascata si "wanting for more". Singuru dezavantaj este voice-actingul care este slab.

Men of war - review, imagini, filme ingame http://www.gamespot.com/pc/strategy/menofw...ult%3Btitle%3B2

Si deasemenea intreb aici daca stie cineva si este inscris in beta-testul de World of Tanks? www.worldoftanks.com

Un trailer WoT - foarte funny http://www.worldofta...om/video-1.html

Aceasta postare a fost editata de Buss: 04 July 2010 - 03:45 PM

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi