Forum Machete,Modelism,Hobby: Cumparaturi din Ungaria - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cumparaturi din Ungaria Pentru doritorii din Timisoara

#1 Useril este offline   cmusat2000 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 25 November 2008 - 02:17 PM

Salutari tuturor,

Vineri voi face o plecare rapida pana la Szeged.
Daca doriti ceva plasticuri din domeniu si sunteti din Timisoara ma gasiti la tel 0722-624211, sau la Facultatea de Constructii pe Traian Lalescu etaj 2, biroul C206, cu un telefon in prealabil.

Happy modeling

#2 Useril este offline   uhu 

• Membru senior
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 12-August 05

Postat 25 November 2008 - 03:38 PM

Imi spui si mie te rog la ce magazin de machete din Szeged mergi (adresa daca e posibil si programul). Voi merge si eu dupa 10 Decembrie, probabil intr-o sambata. Desi am fost de nenumarate ori in Szeged nu stiu machete decat la Cora si la Tesco. Merci si spor la cumparaturi...

#3 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 25 November 2008 - 05:48 PM

De asemenea daca crezi ca ai gasi Skoditze la scara 1:72 (cum ar fi un dealer Skoda sau un magazin de jucarii mai mare) da-mi si ie de stire. La noi e cam penurie B-)

#4 Useril este offline   cmusat2000 

• Membru senior

Postat 25 November 2008 - 06:12 PM

Salutari prieteni,

La Szeged situatia se prezina in felul urmator:

1. Pe bulevardul Brusszeli la nr.17, la parterul unei cladire P+2e sau 3E exista "Hobbybolt" care este impartit in 2: trenulete si modelism static.
Din zona modelismului gasim relativ multe produse Revell, Italeri, Dragon, Academy, Hasegawa, ICM, Zvezda si ceva Trumpeter (c-am atat imi amintesc eu acum, ultima vizita facand-o in august 2007). Se fasesc si accesorii gen vopsele, kituri, pensule si ceva aftermarket dar din pacate numai stiu momentan ce.

2.In piata Bartok Bella la nr.14 ar trebui sa se gaseasca "Mega Modell Plusz". Eu l-am cautat anul trecut in piata cu pricina si de jur imprejur dar din pacate nu a fost de gasit.

3. Ultimul pe lista ar fi "World War Shop" la care nu am ajuns ultima oara pe Csongradi Sugarut nr.72A si la care intentionez sa merg vineri.

Ar mai fi la Cora si Tesco aruncate pe raft ceva Revell, Italeri si Hellr dar nimic deosebit.

C-am atat stiu eu despre magazinele de profil din Szeged. Daca cineva stie mai multe poate sa scrie un mesaj.
Cand ma intorc va voi scrie ce-am gasit.

Pentru mai multe informatii despre magazine de modelism din Ungaria, Cehia, Germania si Autria gasiti pe www.makettinfo.hu/boltok

Pe google earth puti sa gasiti usor strazile pe care se afla magazinele introducand numele strazii si orasul.

Bye for now.

#5 Useril este offline   cmusat2000 

• Membru senior

Postat 28 November 2008 - 11:15 PM

So, guys, I'm back,

Situatia la Szeged este urmatoarea:

Singurul magazin disponibil de modelism este cel de pe bulevardul Brusseliz nr.17, se cheama VasutModell sau ceva asemanator. Se ajunge usor, dupa ce treceti podul peste Tisa pe partea dreapta la aproximativ 200-250m de la pod la parter ul unei cladiri P+3E, cu grilaj de metal vopsit alb.

Produse-Revell, Italeri, Zvezda, ICM, ceva Fujimi, Trumpeter, Dragon, Academy, ceva Hasegawa B-) . Vopsele si alte accesorii. Tipul de acolo e de treaba, va invita si in spate in asa zisul depozit unde se inghesuie cateva sute de machete de tot felul. Probleme e ca nu stie decat limba maghiara, asa ca puneti pe o hartie ce doriti si cu poza daca se poate.

Mai exista partea de trenulete a magazinului, foarte draguta pentru pasionati.

Orar: Luni-vineri 10-18, Sambata 10-13, Duminica-Inchis

La Cora se gasesc 2 branduri, ati ghicit: Italeri (Camioane-5-6modele, jeturi 1/48-6-8modele, 1/72 wwII si moderne-25-30modele, figurine, tancuri la 1/72 si ceva 1/35) si Revell (ceva mai subtire 1/72-20modele, 1/48-2-4modele si 2 elicoptere la 1/32).

Asta e tot, celelalte 2 magazine pomenite in topic mai sus nu mai functioneaza.

Happy modeling

#6 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 29 November 2008 - 06:57 AM

Nu zici nimic de preturi. Merita mers pina acolo?

#7 Useril este offline   cmusat2000 

• Membru senior

Postat 29 November 2008 - 04:37 PM

Preturile la magazinul de modelism din Szeged sunt rezonabile, din pacate va pot da doar cateva exemple, dat fiind ca pe mine ma intereseaza exclusiv doar jeturi la 1/48.
Din ce imi amintesc acum as putea scrie asa (totul la 1/48):

Italeri Hawk- 6490ft
Italeri Tornado ECR-4790ft
Italeri A-10A Jaws-6590ft
Academy F-111A/F, FB-111-7490ft
Revell F-4C/D Phantom-4190ft
Revell F-105D-4590Ft
Revell F-14D - 5390ft
Academy Su-27b Flanker-7990ft

In general jeturile Italeri variaza intre 4500-7500ft
La Revell sunt intre 4300-7000ft
Academy intre 5000-9000ft
Hasegawa de la 6000-14000ft (chiar in fata mea un tip si-a luat un F-14D cu 13990ft)

Kiturile Dragon cu tanchuri si camioane din WWII incep de pe la 12000 catre 18000ft.
Exista si ceva tancuri Tamiya la 1:35 undeva in jur la 8000-15000ft.
Nu prea am zabovit prea mult dat fiind faptul ca ce cautam din pacate nu am gasit. :bang:

La Cora preturile sunt mai ieftine, jeturile Italeri erau la 3690ft la 1/48 si in general nu depasesc 14000ft la Camioane Italeri.

Ca un sfat pt.cei care merg in Ungaria, consultati lista magazinelor de pe www.makettinfo.hu/boltok (cu specificatia ca nu prea e actualizata) si tineti-o direct spre Budapesta.

In octombrie am gasit chiar la intrare in Budapesta dinspre TM pe partea stanga a autostrazii un fel de depozit de jucarii si machete al firmei Kft Kobra (www.jatek-makett.hu), care pe o suprafata de marimea unui Plus sau Profi gasiti jucarii pt toate varstele si cateva rafturi imense cu machete si accesorii B-) . Va trebuie ceva rabdare dar merita. Pe site nu veti gasii mare lucru, dar la fata locului dati pe spate.

Va doresc spor la cumparaturi tuturor.

Happy modeling

PS. La schimb valutar in Ungaria la data la care vb (1 decembrie) pt. 100EURO primiti aproximativ 24000-24500 FORINTI.

#8 Useril este offline   allex 

• Membru deplin
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 19-August 08

Postat 19 December 2008 - 09:15 PM

Mai nou TESCO e plin de HELLER( aviz celor din vest) saptamana trecuta am gasit la MATESZALKA chiar un ALOUETTE III 1:72 ,66 piese la 1450 ft. ;-)

Mai nou TESCO e plin de HELLER( aviz celor din vest) saptamana trecuta am gasit la MATESZALKA chiar un ALOUETTE III 1:72 ,66 piese la 1450 ft. :whistle:

Mai nou TESCO e plin de HELLER( aviz celor din vest) saptamana trecuta am gasit la MATESZALKA chiar un ALOUETTE III 1:72 ,66 piese la 1450 ft. ;-)

#9 Useril este offline   GahuFlo 

• Membru senior
  • Postari: 449
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 25 February 2010 - 01:06 AM

A mai fos careva de curand in Budapesta?merita intrat la Cora sau Tesco?depozitul acesta mai exista Kft Kobra?

#10 Useril este offline   cmusat2000 

• Membru senior

Postat 25 February 2010 - 11:00 AM

Vezi postareaGahuFlo, la 25 Feb 2010, 01:06, a spus:

A mai fos careva de curand in Budapesta?merita intrat la Cora sau Tesco?depozitul acesta mai exista Kft Kobra?

Salutare,

La Budapesta nu am mai fost din iunie 2010. Din cate stiu eu depozitul Kft Kobra exista in continuare. Nu cred ca merita sa incerci pe la Tesco sau Cora la Budapesta, sunt destule magazine din domeniu la care merita sa mergi.
Poti verifica magazinele din Ungaria daca intri pe www.makettinfo.hu/boltok, cu precizarea ca unele dintre acele magazine listate s-ar putea sa nu mai existe (lista e de prin 2006-2007).
Daca ajungi pe acolo scrie-ne si noua peunde ai fost si ce ai mai gasit.

Spor la vanatoare. :rolleyes:

Vezi postareacmusat2000, la 25 Feb 2010, 10:52, a spus:

Salutare,

La Budapesta nu am mai fost din iunie 2010. Din cate stiu eu depozitul Kft Kobra exista in continuare. Nu cred ca merita sa incerci pe la Tesco sau Cora la Budapesta, sunt destule magazine din domeniu la care merita sa mergi.
Poti verifica magazinele din Ungaria daca intri pe www.makettinfo.hu/boltok, cu precizarea ca unele dintre acele magazine listate s-ar putea sa nu mai existe (lista e de prin 2006-2007).
Daca ajungi pe acolo scrie-ne si noua peunde ai fost si ce ai mai gasit.

Spor la vanatoare. :help:

Am vrut sa scriu iunie 2009 mai sus, dar din graba...

Si daca tot venii vorba de ce mai gasim prin Budapesta, stie cineva unde gasim produse Hobbyboss si Hasegawa.

Mersi.

#11 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 25 February 2010 - 11:46 AM

Cum e aia cladire P+3E  :rolleyes: ? ... nu de alta da chiar vreau sa o pot identifica

Multumesc 

Aceasta postare a fost editata de orogos: 25 February 2010 - 11:46 AM

#12 Useril este offline   szek 

• Membru senior
  • Postari: 241
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 25 February 2010 - 03:03 PM

Parter + 3 Etaje
jargon de constructori:P

Arata acest topic

Pagina 1 din 1