Pagina 1 din 1
RUSSIAN CAVALRY BRIGADES
Postat 25 November 2008 - 10:10 AM
Un set absolut superb...pt. cel care face masterul la figurinele Zvezda ,jos palaria!Deocamdata am reusit sa "zugravesc " doar 2 figurine din cele 8 pozitii diferite care exista in set.Restul in curand,sper!
Stegarul:
Printul de Novgorod[mai tarziu mare print de Vladimir]-Alexandr Iaroslavitch Nevski ,erou national al Rusiei,celebru pt bataliile de la Neva[1240] si Lacul Peipus[1242]:
Pareri va rog!
Stegarul:
Printul de Novgorod[mai tarziu mare print de Vladimir]-Alexandr Iaroslavitch Nevski ,erou national al Rusiei,celebru pt bataliile de la Neva[1240] si Lacul Peipus[1242]:
Pareri va rog!
Postat 25 November 2008 - 06:01 PM
dani, la 25 Nov 2008, 10:10, a spus:
Un set absolut superb...pt. cel care face masterul la figurinele Zvezda ,jos palaria!
Dar si pentru cel care le-a pictat. De curand am descoperit si eu ca le am in stoc, chiar aseara ma uitam pe astia. Acum cand am vazut steagul ala pictat m-am cam descurajat.
In plus nu cred ca le-as fi facut nimic. Poate o spalare cu "umbra" nu neaparat ca sa fie mai murdari (desi sa fim seriosi, print plin de noroi nu prea exista) cat ca sa iasa in evidenta anumite trasaturi. Dar oricum vad ca spalari le-ai facut si tu, probabil ca la lumina naturala si fara blitz se vad mai multe amanunte.
Postat 28 December 2009 - 06:15 PM
Ma bucur ca ti-au placut,fratioare...au avut parte si un wash cu negru diluat,dar din pacate n-am mai avut chef de a le face poze separat.
Fiindca ma pregatesc sa-mi zugravesc parasutistii de pe KT,poate-mi spui si mie cum naiba le fac dungile alea negre si teribil de mici de pe uniforme?
Mersi anticipat si sarbatori fericite!!!!
Fiindca ma pregatesc sa-mi zugravesc parasutistii de pe KT,poate-mi spui si mie cum naiba le fac dungile alea negre si teribil de mici de pe uniforme?
Postat 29 December 2009 - 12:20 AM
dani, la 28 Dec 2009, 18:15, a spus:
Ma bucur ca ti-au placut,fratioare...au avut parte si un wash cu negru diluat,dar din pacate n-am mai avut chef de a le face poze separat.
Cu multa placere. Dungulitele in cauza erau verzi si eu le fac cu un singur fir de pensula 5/0. Vopseaua trebuie sa fie destul de diluata pentru a nu iesi groase. Normal, sunt imposibil de reprodus la scara, dar pot iesi destul de bine astfel. Oricum trebuie a fi sugerate oarecum...
Mult succes, de-abia astept sa ii vad pe ai tai. Eu mai am pana ma apuc de parasutisti, astept sa iasa si cei de la Pegasus Hobbies....
Pana atunci, voi incepe cu mortierele la anul, urmate de Waffen SS si probabil tanchisti....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 29 December 2009 - 12:21 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1