Un subiect destul de rar si deosebit...un kit absolut superb,detaliat si usor de construit.Ceva probleme la imbinarea corpului,dar usor de remediat cu putin kit.Eu ,personal n-am decat cuvinte de lauda pt acest kit si-l recomand tuturor pasionatilor de braille...
Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2
Postat 25 November 2008 - 01:03 AM
Salut Dani
Subiectul e interesant, lucrarea arata si mai interesant, avand in vedere scara ei. Schiurile ptr. nisip au fost perforate sau ti-ai prins tu mintea cu respectiva operatie ?
De efect si luciul slab al "gumelor",vizibil de sub praful desertic. Mai putin imi place cum arata toba.
Ceva imagini cu partea ventrala ??
Adi
Salutare fratioare,
tot ce se vede in imagine e strict ce exista in cutie.Desi are putine piese,kitul este destul de detaliat.
In privinta tobei, intr-o imagine apare destul de lucioasa,dar ,in realitate e ok.Imagini cu partea ventrala n-am facut,dar pot sa te asigur ca uzura e aceasi peste tot.
Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2
Postat 25 November 2008 - 07:05 PM
Ok Dani, am inteles ideea.
Legat de toba : Ma refeream la culoarea ei, destul de apropiata (cel putin in poze) cu cea folosita la cauciucuri, nu legat de luciu-care mai mult ca probabil este datorat aparatului foto.
Per ansamblu, mie-mi place ce ai reusit sa scoti din kit.
La mai multe ! La cat mai multe ! Chiar si la scara asta "oarba".
Adi
Admirabil Dani cum le faci tu "tac-pac" si ies gata vopsite!
De mult ma intrebam cum arata montat acest kit dupa ce multa lume l-a laudat.
Constat din modelul tau fara sa fiu documentat ca tunul merita mai mult detaliu din partea producatorului iar cel mai rau este faptul ca iti trebuie cel putin 14 canistre din rasina ca sa arate bine (sau 14 manere de canistre de la Mars).
Oricum trebuie amintit si faptul ca aceasta masina a fost si in dotarea armatei germane.
Succes in continuare si trebuie sa treci la aerograf! Neaparat!