Pagina 1 din 1
Klear (Future) de vanzare
Postat 15 November 2008 - 10:03 PM
Am cam 1L(2 flacoane a cate 500ml) din substanta din titlu in plus, la pretul de supermarket din UK (o sa confirm cu prietenul care mi-a adus-o, sa vad cat e exact, in jur de 3-4 lire / 500 ml daca nu ma insel)
Cine doreste, spuneti. As prefera sa ajunga la cat mai multa lume, daca va strangeti mai multi sa impartiti un flacon ar fi ideal, ca sa nu fiu nevoit sa le suport pe "doamnele" de la posta romana prea mult.
Cine doreste, spuneti. As prefera sa ajunga la cat mai multa lume, daca va strangeti mai multi sa impartiti un flacon ar fi ideal, ca sa nu fiu nevoit sa le suport pe "doamnele" de la posta romana prea mult.
Postat 16 November 2008 - 09:08 PM
Future ( sau Klear, dar nu conteaza, denumirea comerciala variind de la producator la producator) este un lichid care reda luciul suprefetelor de vinyl sau asa ceva. Paradoxal, utilizarea in modelism e cu totul alta: se foloseste la imbunatatirea transparentei la piesele din plastic transparent (cupole, geamuri,etc) . In general e folosit de catre zburatori si se gaseste greu, in Romania nefiind nici un produs de acest gen.
Postat 22 November 2008 - 05:49 PM
Cum am spus mai sus, ideea e sa beneficieze cat mai multa lume, nu sa scap de el.
Ca sa impacam toate cererile, propun asa (am mai pus la bataie inca jumate de sticla, din stocul propriu):
Teh, te rezolva jumate de flacon?
Joccker si Paul, impartiti un flacon intre voi.
Daca mai vrea cineva, s-ar putea sa mai fac rost de inca doua prin sfarsitul lui decembrie.
Ca sa impacam toate cererile, propun asa (am mai pus la bataie inca jumate de sticla, din stocul propriu):
Teh, te rezolva jumate de flacon?
Joccker si Paul, impartiti un flacon intre voi.
Daca mai vrea cineva, s-ar putea sa mai fac rost de inca doua prin sfarsitul lui decembrie.
Postat 22 November 2008 - 08:37 PM
cartula, la 22 Nov 2008, 17:49, a spus:
Salut. Te rog sa ma ai si pe mine in vedere si daca se poate si mai ai si vrei as dori si eu, cu mentiunea ca suntem trei prieteni la mine in oras care l-am putea folosi.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1